Brutalna kazna za Karpoš! Makedonci mogu da zaborave na ABA ligu!
Foto: Saša Pavlić Koky

drakonski

Brutalna kazna za Karpoš! Makedonci mogu da zaborave na ABA ligu!

- Zbog težine prekršaja klubovi ABA lige su na Skupštini održanoj 24.07.2017. odlučili da se KK Karpoš Sokoli 200 AD Skoplje, kazni i sa petogodišnjom zabranom učešća u svim takmičenjima pod okriljem Jadranske košarkaške asocijacije, piše u saopštenju ABA lige

Objavljeno:

Karpoš Sokoli su kažnjeni zabranom nastupa u regionalnom takmičenju u narednih pet godina. To je odluka čelnika ABA lige, koji nisu imali milosti prema klubu iz Makedonije zbog izjava predsednika Ognjena Dedića.

Saopštenje ABA lige prenosimo u celosti:

ABA LIGA JE MALA GRUPA PEDERA: Novi žestok odgovor iz Makedonije na račun Nebojše Čovića i rukovodstva regionalne lige!

- Odlukom Skupštine ABA lige j.t.d održane24.07.2017. godine, KK Karpoš Sokoli 2000 AD Skopljekažnjen je sa petogodišnjom zabranom učešća u svim takmičenjima pod okriljem Jadranske košarkaške asocijacije.

- U skladu sa Propozicijama za sezonu 2016/17 (Članovi 70.3 i 70.4), a zbog neodgovornih izjava predsednika Ognjena Dedića koje su nanele štetu sponzorima i imidžu ABA lige, KK Karpoš Sokoli 2000 AD prvobitno je kažnjan sa 12,000 evra. S obzirom da će prema odluci Skupštine ABA lige j.t.d. svaki klubu dobiti po 12,000 hiljada evra na ime troškova prevoza u sezoni 2016/17, kazna će biti naplaćena od dela koji pripada KK Karpoš Sokoli 2000 AD Skopje.

NASTAVLJA SE HAOS U MAKEDONIJI! Prekinut meč Rabotničkog i Karpoša, domaći navijači pljuvali srpskog trenera!

- Zbog težine prekršaja klubovi ABA lige su na Skupštini održanoj 24.07.2017. odlučili da se KK Karpoš Sokoli 200 AD Skoplje, kazni i sa petogodišnjom zabranom učešća u svim takmičenjima pod okriljem Jadranske košarkaške asocijacije, piše u saopštenju ABA lige.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.