PARTIZANE, ZVEZDO, ŠTA ČEKATE? Najbolji strelac Evrolige se ponudio za džabe pod jednim uslovom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

može ga dovede bilo ko

PARTIZANE, ZVEZDO, ŠTA ČEKATE? Najbolji strelac Evrolige se ponudio za džabe pod jednim uslovom! (FOTO) (VIDEO)

I dva najveća srpska kluba imaju šansu da dovedu Kita Lengforda za sledeću sezonu

Objavljeno:

Na veliku žalost brojnih evropskih klubova, ali i ljubitelja košarke u Evropi koji su uživali u njegovom umeću, Kit Lengford je odabrao "put novca" i sledeće sezone će igrati u Kini.

Najbolji strelac ligaškog dela Evrolige prošle sezone bio je na meti brojnih klubova, ali je ipak finansijka ponuda Šenžena bila takva da se ne može odbiti.

foto: Fonet

Međutim, Amerikanac planira da se po okončanju kineske košarkaške lige, što je otprilike u martu, vrati u evropsku košarku, a gotovo bilo koji klub će imati šansu da ga dovede, pa čak i naši Crvena zvezda i Partizan.

Za to je potrebno da ispune jedan uslov - da sada angažuju njegovog mlađeg i manje kvalitetnog brata Kevina koji je prošle sezone igrao u drugoj italijanskoj ligi za Agropoli i u potrazi je za novim klubom.

Njegova karijera je u velikom padu i zato je uskočio stariji brat da mu pomogne, pa je na Tviteru napisao da će po okončanju kineske lige igrati za klub u kome bude igrao njegov brat.

Dakle, Kevin Lengforda mogu i Partizan i Zvezda uzeti za ne preveliki novac, i dobiće u martu najjače moguće pojačanje besplatno. E sada da li mogu da se strpe do marta.

BONUS VIDEO: Maleni Kinezi pevaju Partizanove pesme u Humskoj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.