Muta Nikolić razjasnio SVE! Ko odlazi iz Partizana, ko ostaje, a za koga je puštena belosvetska laž?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: kkpartizan.rs

u svom stilu

Muta Nikolić razjasnio SVE! Ko odlazi iz Partizana, ko ostaje, a za koga je puštena belosvetska laž?! (FOTO) (VIDEO)

Novi trener crno-belih iskreno o novom zadatku

Objavljeno: 18:03h

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas pred početak priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Na okupljanju je bio i neizostavni član stručnog štaba reprezentacije Srbije i novi trener košarkaškog kluba Partizan Miroslav Muta Nikolić.

ESPRESO NA OKUPLJANJU KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE: Pitali smo Saletove Orlove šta misle o Jokićevoj odluci da ne igra! (VIDEO)

On je govorio o Partizanu, planovima za sledeću sezonu, eventualnim pojačanjima, ali i klubovima u kojima je radio od dana kada je napustio crno-bele.

foto: Beta

- Ja sam profesionalac. Svi su bili i tamo i ovamo. Takav je naš posao. Mi smo javne ličnosti i nas izvižde i vređaju... Ali, ja sve poštujem i sve je to u redu. Svi me vole i svi zvižde kad osete da mogu da izgube titulu - rekao je u svom stilu Nikolić.

ISTANBUL JE UVEK BIO SREĆAN ZA SRBIJU: Đorđević pokrenuo operaciju "Eurobasket 2017", jedan igrač kasni na pripreme! (FOTO)

Zatim se Muta dotakao igrača koji će možda pojačati crno-bele.

- Videćemo koga možemo da dovedemo. Sve su to moje želje, ali imamo samo jednog igrača koga smo doveli - Obrada Tomića. Jako interesantan i mlad igrač, moram da priznam. Moja je želja da okupim što više mladih i perspektivnih košarkaša, da dobiju šansu da igraju - rekao je novi trener Partizana, a zatim nastavio o igračima koji ostaju u klubu:

- Vanja Marinković ostaje sigurno, kao i talentovani Jovanović i Tanasković, ali i Mihajlo Andrić - zaključio je Miroslav Nikolić.

Medije je zanimalo i šta će biti sa kapitenom Novicom Veličkovićem.

- Videćemo, tek ćemo da obavimo razgovor s Novicom. On je trenutno na odmoru, tako da ćemo sačekati da se vrati, pa da obavimo razgovor. Ima vremena za Novicu - rekao je Nikolić.

foto: Dado Đilas

Osvrnuo se i na Toma Vilsona, potencijalno pojačanje Partizana.

- Ne znam za njega ništa... Kod mene prolaze samo mladi, jaki i interesantni za klub. Bolje da forsiramo našu decu i popunjavamo reprezentaciju, nego da mi dođe mladi stranac, da mu ja pravim karijeru preko Partizana. On je stranac, meni ne treba neiskusan stranac - izneo je svoje mišljenje trener Partizana.

Rekao je Nikolić da javnost ne treba da ima velika očekivanja od crno-belih sledeće sezone.

- Treba da istrpimo rezultate u prvih godinu dana. Ja to mogu da iznesem na svojim leđima i imenom koje sam stvorio. Ciljevi će biti najveći, kao i uvek kad je Partizan u pitanju. Bićemo simpatična ekipa, ali uvek ćemo igrati na pobedu i da radimo na tome da razvijamo mlade igrače - mišljenje je popularnog Mute.

ĐORĐEVIĆ O ODBIJANJU DA SE IGRA ZA REPREZENTACIJU: To je sramota! Ne zaslužuju da budu pozvani! (VIDEO)

Za kraj osvrnuo se na i na učešće Partizana u Evrokupu sledeće sezone.

- Naravno da tu nemamo šta da tražimo! Igraćemo maksimalno, koliko budemo mogli, da vidimo šta mozemo i gde smo, ali nerealno je očekivati bilo šta... Da se ja pitam voleo bih da sve pobedimo, ali to je nerealno - zaključio je u svom stilu Miroslav Muta Nikolić.

BONUS VIDEO: Stefan Birčević na okupljanju košarkaške reprezentacije Srbije za Eurobasket

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.