Simonovića opet savladale emocije zbog rastanka sa Zvezdom!
Foto: Saša Pavlić Koky

nigde kao u zvezdi

Simonovića opet savladale emocije zbog rastanka sa Zvezdom!

Marko Simonović dao zanimljivu izjavu za medije

Objavljeno: 18:40h

Bivši kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Marko Simonović govorio je za "B92" o periodu provedenom u Zvezdi, prelasku u ruski Zenit, kao i o izazovima koji mu predstoje sa košarkaškom reprezentacijom Srbije ovog leta.

ESPRESO U PODGORICI: Nikako nismo mogli ni da pretpostavimo da ćemo ovaj prizor zateći nekoliko sati pred utakmicu! (FOTO)

On je prvo istakao da je Zvezda njegova druga kuća, kao i da nikada neće zaboraviti dane provedene u crveno-belom dresu:

foto: Dado Đilas

- Crvena zvezda je moj tim, moj klub, moja kuća. U njoj se najlepše osećam. Srećan sam što bio deo jedne od najuspešnijih generacija u klupskoj istoriji - rekao je ljubimac navijača Crvene zvezde.

Zatim se osvrnuo na klub u koji je prešao, a sa kojim će se ove godine takmičiti u VTB ligi i u Evrokupu:

- Zenit je veliki klub, veliko ime. Imaju sjajnog trenera Vasilija Karaševa. Na samom početku pregovora videla se ogromna ozbiljnost, bili su veoma konkretni i brzo smo postigli dogovor. Želimo da se plasiramo u Evroligu, imamo dve šanse za to i nadamo se da ćemo ispuniti cilj - otkrio je ciljeve Zenita za predstojeću sezonu Marko Simonović.

Makabi doneo odluku o daljoj karijeri Maika Cirbesa! (FOTO) (VIDEO)

Simonovića uskoro očekuju pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u kom će naša reprezentacija nastupiti u grupi D u Istanbulu sa selekcijom domaćina, Belgijom, Letonijom, Velikom Britanijom i Rusijom.

foto: Filip Plavčić

- Naše ambicije su uvek najviše. Već nekoliko godina smo zajedno i tačno se znaju uloge u timu. Verujem da uz malo sreće možemo da napravimo sjajan rezultat ove godine, jer ova generacija to zaslužuje - zaključio je bivši kapiten crveno-belih.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs/ b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.