U nedelju je isprozivao Čovića i FMP, a u ponedeljak je đavo došao po svoje!
Foto: Beta

drakonski

U nedelju je isprozivao Čovića i FMP, a u ponedeljak je đavo došao po svoje!

Dedić je u nedelju u zvaničnom saopštenju naveo da "ABA ligu vode banditi, te da direktori ništa ne smeju da rade bez dozvole bez čelnika Crvene zvezde i Cedevite

Objavljeno:

ABA liga kaznila je makedonski klub Karpoš Sokoli zbog "neodgovornih izjava" predsednika Ognjena Dedića.

Dedić je u nedelju u zvaničnom saopštenju naveo da "ABA ligu vode banditi", te da direktori ništa ne smeju da rade bez dozvole bez čelnika Crvene zvezde i Cedevite.

Trese se Italija, ali ne od Etne i Vezuva: Kolarov se vraća u Seriju A i krši sveto pravilo! (VIDEO)

- Svi znaju da postoji banda koja vodi ligu, čine je FMP, Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita i Olimpija. Da li je normalno da na funkciji predsednika ABA lige bude čovek koji vodi dva kluba u istom takmičenju i koji nije isplatio osam plata svojim igračima? - naveo je i upitao se Dedić.

foto: Printscreen/Adriamedia.tv

ABA liga je kaznila Karpoš sa 12.000 evra zbog nanošenje štete sponzorima i ugledu lige, a zbog "težine prekršaja" će predložiti Predsedništvu višegodišnju suspenziju Karpoša iz takmičenja pod njenim okriljem.

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ČITALI! Zvezda dovodi golmana od koga Grobari imaju noćne more! (VIDEO)

Karpoš Sokoli su dobili poziv da učestvuju u Drugoj ABA ligi, koja bi mogla da zaživi od jeseni, a to je razbesnilo Dedića jer je klub prošle sezone tvanično izborio opstanak u takmičenju. Međutim, liga je smanjila broj učesnika na 12 klubova, pa je Makedonija ostala bez jednog mesta, a "višak" je bio Karpoš, dok je opstao MZT.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.