Radonjića je najviše bolela plata jednog čoveka iz FK Zvezda! A evo i koliko mu para klub duguje! (FOTO)
Foto: Beta

nove informacije

Radonjića je najviše bolela plata jednog čoveka iz FK Zvezda! A evo i koliko mu para klub duguje! (FOTO)

Bivši trener nikako nije mogao da se pomiri s činjenicom da je on zarađivao 25.000 evra mesečno, dok je Božović u klubu dobijao čitavih 50.000 evra, saznaje "Kurir"

Objavljeno: 10:38h

Jasno je da će Crvena zvezda s potpuno novim timom početi novu sezonu u Evroligi, regionalnoj ABA i domaćoj Superligi. A od juče je jasno da će u nove izazove krenuti i s novim trenerom, jer sa Dejanom Radonjićem nije nastavljena saradnja.

OSVETA ZA STOJKOVIĆA! BOMBA! Crvena zvezda dovodi bivšeg golmana Partizana?! (FOTO)

Predsednik Nebojša Čović javno je zamerio Dejanu Radonjiću nepotrebni izliv emocija tokom poslednje konferencije za medije u šampionskoj noći, kada je trofejni stručnjak pričao o dugovima kluba prema njemu i igračima.

Prema Čovićevom mišljenju, te izjave napravile su dodatni problem Crvenoj zvezdi, jer je klub sada na udaru FIBA i Evrolige zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja.

Veoma mu je teško! Dejan Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde! (FOTO)

I zaista, Zvezda muku muči s finansijama, ne samo sada već godinama unazad, pa je otuda rasprodaja igrača ovog leta bila neminovna.

foto: Saša Pavlić Koky

- Radonjić je za četiri godine, koliko je u Crvenoj zvezdi, preciznije od 15. aprila 2013. do 30. juna 2017, dobio 800.000 evra. Duguje mu se još 170.000 evra sa premijama, odnosno četiri mesečne plate i nagrada za titule - istakao je izvor Kurira blizak klubu, koji je želeo da ostane anoniman.

BEDAK! Sa Marakane stiže vest koja će da izdeprimira svakog navijača Crvene zvezde! (VIDEO)

- Radonjić je u Zvezdi radio za 25.000 evra mesečno. Ta plata ga je često bolela, jer nije mogao da se pomiri s činjenicom da je Grof Božović u fudbalskom klubu imao mesečnu platu od 50.000 evra. Dakle, duplo više - dodao je naš izvor.

Osam mrtvih, 49 povređenih: Cela fudbalska planeta jeca i plače posle jezive navijačke tuče! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Iako je svestan da i veliki klubovi, poput Barselone, Olimpijakosa i Panatinaikosa, svojim trenerima takođe duguju od četiri do šest plata, Radonjić je u prvi plan istakao problem što je klub ostao dužan njemu i njegovim igračima.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.