JEDNA PESMA GA BAŠ POGODILA: Sad već bivši igrač Zvezde obukao opremu novog kluba, pa sa njom pravac u kafanu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

slavio novi ugovor

JEDNA PESMA GA BAŠ POGODILA: Sad već bivši igrač Zvezde obukao opremu novog kluba, pa sa njom pravac u kafanu! (FOTO)

Red je bio i da se proslavi prvi inostrani transfer u karijeri

Objavljeno: 08:46h

Stefan Jović napustio je Crvenu zvezdu posle tri godine i karijeru će nastaviti u Bajernu iz Minhena.

Reprezentativni plejmejker odlazi u ekipu koju vodi selektor Srbije Aleksandar Saša Đorđević i sa njom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Dugo je trajala saga oko toga koji će biti sledeći klub jednog od najboljih organizatora igre u Evropi, ali posle nedelja i nedelja spekulacija konačno je gotova.

foto: Dado Đilas

- Smatram da je Bajern idealna sredina u ko-joj ću u najmanju ruku da budem na nivou u kome sam bio u Crvenoj zvezdi. Istina, bilo je finansijski većih ponuda, kao i ponuda iz Evrolige. Ali, iz mog ugla, odluka je bila logična. Uostalom, Bajern je veoma ambiciozan projekat i u skladu sa tim imaćemo stvarno jak tim. Cilj je ne samo biti deo Evrolige, već i da se igra ozbiljna uloga. Privukli su me i ti neki novi izazovi, da sada ne govorim sada o organizaciji kluba. Svi znamo šta ime Bajerna znači u svetu sporta. Sve u svemu, smatram da je Bajern idealan za moj prvi korak u inostranstvu - rekao je Jović za "Žurnal".

Novo poglavlje u karijeri je proslavio u jednoj od beogradskih kafana, odakle je i podelio sliku na svom Instagramu na kojoj su on i njegovo društvo obučeni u majice Bajerna i uz citat pesme "I kad me svi zaborave".

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic24) on

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.