Kad je on rekao da mu je teško, to znači da su bolovi bili... Ančić otkrio kakve muke je Nole preživljavao prethodnih dana! (FOTO)
Foto: Fonet

BRZO SE OPORAVI, DOKTORE

Kad je on rekao da mu je teško, to znači da su bolovi bili... Ančić otkrio kakve muke je Nole preživljavao prethodnih dana! (FOTO)

Plan da Đoković sa Agasijem i Ančićem razgovara o daljoj saradnji, odložen je posle lekarskih procena. Jer od toga sve i zavisi

Objavljeno:

Novi saradnik, ali stari prijatelj Novaka Đokovića Mario Ančić sa srpskim medijima ušao je u duboku problematiku oko povrede srpskog tenisera (što nije bio slučaj sa strancima, njima nije mnogo pričao) i cele pozadine priče

- Nole je jedan od najvećih sportista, prošao mnogo igranja kroz bolova, muči se sa tim dugo. Kad je on rekao da mu je teško bilo da drži reket, to znači da su bolovi bili... - tražio je Ančić dugo pravu reč, ali je nije našao. - Teško je i zamisliti kakvi.

TOTALNI ŠOK! NEVERICA! Novakove reči posle meča sa Berdihom su najgori košmar za svakog njegovog navijača! (FOTO)

Novak početkom drugog seta više nije mogao da servira, kao ni da udara forhend.

foto: Printscreen/Eurosport 2

- Problem krene sa servisom, a nakon toga bol se širi. Konstantno ga oseća. Nije servirao ni preko 100 milja. Nije pucao jako koliko je mogao, jer kad kreneš jako, onda i tokom poena osećaš posledice. Potom nije mogao ni na forhend - istakao je Ančić za Novosti.

O kakvoj tačno povredi je reč, kolika bi mogla da bude pauza, Mario nije baš stručan da priča.

ONI SU TAKO REKLI: Novak Đoković je priredio drugi najveći šok Amerikancima ove godine! (VIDEO)

- Vi ste novinari, ja sam bankar. Puno je sad spekulacija, a nemam pojma šta će biti. Lekari će reči šta i kako. Posle meča je Novak napravio snimke, pa će se videti u narednom periodu u kojoj je to razmeri, da li je potrebna samo lagana operacija, da li mora da se izvadi nešto, hoće li pauzirati par meseci...

Plan da Đoković sa Agasijem i Ančićem razgovara o daljoj saradnji, odložen je posle lekarskih procena. Jer od toga sve i zavisi.

Srbijo, spremi se! Sada je sigurno: Opet nema spavanja, do jutra se gleda Sakramento (FOTO)

- Plan je sad samo da se nađe najbolja moguća nega i svetski stručnjaci. Znate da je i pre razmišljao da uzme neki period slobodno od tenisa. Ovo će ga primorati da to učini - dovršio je veoma interesantan razgovor sa Novostima.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.