Trener Denvera otkrio šta to Jokić radi tokom leta i uporedio ga sa Rokijem Balboom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

nema fensi teretana kod nas?

Trener Denvera otkrio šta to Jokić radi tokom leta i uporedio ga sa Rokijem Balboom! (FOTO)

- Bilo mi je lepo u Srbiji, u društvu Nikoline porodice. Zato sam mu postavio zadatak: Vrati se u vrhunskoj formi, vrati se snažniji i vrati se spreman da komanduješ ekipom

Objavljeno:

Denver Nagetsi su 2014. godine iskopali zlatni grumen kada su sa 41. pozicije na draftu izabrali Nikolu Jokića.

Klub iz Kolorada se sada trudi da oblikuje svoje najveće bogatstvo, a trener Majkl Meloun kaže da je Nikola “bolje nego ikada”.

- Razvaljuje se od treninga. Znate, u Srbiji nema fensi teretana, klubova i spa centara. Više se radi kao u filmu “Roki”. Nikola je u fantastičnoj formi. Radi naporno i glava mu je na pravom mestu. On zna da je ovo leto najvažnije u njegovoj karijeri. Ovo je leto koje može da ga postavi na košarkašku mapu. Zato mora da ojača, da nabaci mišiće i da pomogne Denveru u stvaranju šampionskog tima - rekao je Majkl Malon.

Trener Denvera, međutim, nije želeo da komentariše Jokićevu odluku da ne igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

foto: Profimedia

- Bilo mi je lepo u Srbiji, u društvu Nikoline porodice. Zato sam mu postavio zadatak: Vrati se u vrhunskoj formi, vrati se snažniji i vrati se spreman da komanduješ ekipom. Nikola je igrač koji napreduje od meča do meča i koji će nastaviti da bude sve bolji - dodao je prvi stručnjak Denvera.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.