VUJOŠEVIĆEVIM BOSANCIMA PRETI KATASTROFA I BRUKA: Nemaju pare da igraju pretkvalifikacije za Mundobasket!
Foto: Saša Pavlić Koky

situacija alarmantna

VUJOŠEVIĆEVIM BOSANCIMA PRETI KATASTROFA I BRUKA: Nemaju pare da igraju pretkvalifikacije za Mundobasket!

Opet mesto na kome radi trofejni stručnjak ima problem sa besparicom i to ozbiljan

Objavljeno:

Izgledalo je da je dolazak Duška Vujoševića na klupu reprezentacije BiH najavio neke bolje dane za taj tim, ali problemi se opet nagomilavaju.

Posle silnih otkaza najboljih igrača i njihovih svađa sa predstavnicima Košarkaškog saveza BiH, sada je na red došla i besparica u koju je zapala ta organizacija.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Problem sa besparicom je toliko ozbiljan da je selekcija "zmajeva" bila primorana da otkaže i učešće na pripremnom turniru u Makedoniji, jer nije imala 15.000 evra.

Međutim, katastrofa bi tek mogla da se dogodi, jer prema rečima potpredsednika KS BiH Sejada Bukve, oni nemaju ni 100.000 evra koliko je potrebno za učešće u pretkvalifikacijama za Mundobasket u kojima bi trebalo da učestvuju i za koje se pripremaju.

foto: Dado Đilas

- Ako ne uspemo, očekuje nas velika sramota, kao i sankcije FIBA. To je već samo po sebi bruka, ali mogla bi biti i veća ako budemo prisiljeni da otkazujemo zvanične nastupe naših reprezentacija na međunarodnoj sceni. Ukoliko se nešto drastično ne promeni u narednim danima, a kakva je situacija trenutno nisam optimista da će se to desiti, pod znakom pitanja će biti i učešće seniora u pretkvalifikacijama za Svetsko prvenstvo - rekao je Bukva za "Dnevni avaz".

foto: Profimedia

Sa druge strane košarkaši rade punom parom pod palicom Duška Vujoševića i oduševljeni su njegovim metodama.

- Vujošević je trener koji gura mlade igrače i sposoban je izvuči maksimum iz igrača kada vidi potencijal u njemu. Ja sam se našao u toj priči i zahvalan sam na tome - rekao je najtalentovaniji košarkaš BiH, Džanan Musa.

BONUS VIDEO: Uroš Đurđević posle pobede protiv Budućnosti...

(Espreso.co.rs / Izvor: Dnevni avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.