Zagorac potpisao za Memfis na 2 godine, još jedan Srbin na probi u NBA, Bolden bio kupljen ili ne, dominira! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NBA Letnja liga

Zagorac potpisao za Memfis na 2 godine, još jedan Srbin na probi u NBA, Bolden bio kupljen ili ne, dominira! (VIDEO)

Zanimljiva noć u Letnjoj ligi za ljubitelje košarke u Srbiji

Objavljeno: 09:16h

Obavljali su se poslovi i igrale se utakmice prethodne noći u NBA, gde trenutno traje Letnja liga, a završen je upravo jedan veoma važan posao koji zanima sve ljubitelje košarke u Srbiji.

Naša zemlja od utorka uveče i zvanično ima još jednog košarkaša u najjačoj ligi sveta za narednu godinu, jer je Rade Zagorac prema pisanjima lokalnih medija potpisao dvogodišnji ugovor sa Memfisom.

foto: Beta/Ivica Veselinov

Potencijalni srpski reprezentativac već dva meseca je boravio u SAD gde je radio individualno sa stručnjacima Grizlisa koji imaju pravo na njega i uspeo je da se nametne za ugovor.

Pominje se i cifra visine ugovora, a ona iznosi 950.000 dolara, a ostali detalji su da je druga godina ugovora opciona i tim će odlučiti da li će biti produžen ili ne. Ipak, ne zna se da li će biti na dvojnu reguistraciju i igrati u NBDL ligi za mladi tim Grizlija, a po potrebi biti pozivan u startnu ekipu.

Zagorac je svoj potpis proslavio i vrlo solidnom partijom koju je pružio na meču Letnje lige protiv Jute. U pobedi Grizlisa učestvovao je sa 3 poena i 4 skoka.

Prethodne noći pojavio se i još jedan Srbin u ovom takmičenju, a reč je o Dejanu Todoroviću koji je prethodne sezone igrao u Bilbau, a sada ga je na probu pozvao Čikago.

U pobedi "bikova" nad Vašingtonom on je odigrao 7 minuta i za to vreme ubacio dva poena i 3 puta bio najviši u skoku.

I na kraju stigosmo i do Džone Boldena za koga pišu neki lokalni mediji u FIladelfiji da neće ostati za sledeću sezonu, jer bi bio prekobrojan u rosteru Sevetnisiksersa.

Ipak, igrač koji je pre dva meseca potpisao ugovor sa Zvezdom i dalje nastavlja da se nameće, pa je tako ubacio 13 poena uz 8 skokova protiv Bostona u čijem dresu je blistao mladi Ante Žižić sa dabl-dabl učinkom 12 poena i 13 uhvaćenih lopti.

I na kraju da ne zaboravimo da pomenemo da Dejan Radonjić pomno upija savete Grega Popovića zajedno sa Dejanom Milojevićem kao deo stručnog štaba San Antonija tokom Letnje lige.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.