BOJAN ILI BOGDAN, NJIMA JE TO ISTO: Američki novinar kune Srbina što je otišao u Indijanu! (FOTO)
Foto: Profimedia

pobrkao lončiće opet

BOJAN ILI BOGDAN, NJIMA JE TO ISTO: Američki novinar kune Srbina što je otišao u Indijanu! (FOTO)

Nije prvi put da naprave ovakvu grešku američki mediji i novinari

Objavljeno:

Opet nedovoljno upućeni ili jednostavno nezainteresovani američki novinari brkaju lončiće kada govore o srpskim i hrvatskim sportistima, a možda je njima to svejedno.

Odjeknula je bomba na Balkanu u petak uveče kada je ozvaničen prelazak Bojana Bogdanovića u Indijanu za dvogodišnji ugovor vredan 22 miliona dolara, čime je postao najplaćeniji hrvatski sportista.

22 miliona dolara! Bogdanović ima novi klub! (FOTO)

Međutim, po ko zna koji put američki novinari su pobrkali njega i našeg reprezentativca Bogdana Bogdanovića, pa je tako novinar po imenu Holden Volter-Vorner kleo Srbina.

On je na Tviteru rekao kako je cele nedelje pisao da je Bogdan potpisao ugovor sa Kingsima, što i jeste tačno, ali što je onda završio u Indijani?!

- A ja sam mislio da je potpisao za Kingse juče - proklinjem te, Bogdane Bogdanoviću - napisao je novinar nekoliko američkih sportskih portala.

Ipak, nije on ni prvi, ni poslednji koji je pomešao njih dvojicu, jer setimo se samo drafta kada je srpski reprezentativac izabran od strane Finiksa, ali je umesto njegovog imena pisalo Bojan.

BONUS VIDEO: Srđan Plavšić u zagrljaju Slavoljuba Srnića posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.