Hvala ti! Zvezda je na prelep način ispratila Simonovića u novi klub! (FOTO)
Foto: Fonet

ode u zenit

Hvala ti! Zvezda je na prelep način ispratila Simonovića u novi klub! (FOTO)

- Podsećamo da je Simonović u dva mandata sa Crvenom zvezdom mts osvojio dva trofeja namenjena šampionu ABA lige, isto toliko prvenstava Srbije i tri Kupa Radivoja Koraća

Objavljeno:

Dosadašnji krilni igrač KK Crvena zvezda mts pojačao ekipu Zenita iz Sant Peterburga.

Klub se zahvlio Marku Simonoviću za ogroman doprinos u trofejnoj eri kluba sa Malog Kalemegdana.

Dosadašnji krilni igrač KK Crvena zvezda mts, Marko Simonović potpisao je u utorak ugovor sa ekipom Zenita iz Sant Peterburga, a klub se sledećim tekstom zahvalio krilnom igraču na svemu.

- KK Crvena zvezda mts se ovim putem zahvaljuje Simonoviću za ogroman doprinos u uspesima kluba. Simonović je u svom drugom mandatu u crveno-belom dresu pružao izvanredne partije, bio jedan od najboljih šutera u Evroligi i svojim trojkama u mnogome doprineo osvajanju trofeja i fantastičnim rezultatima u najjačem evropskom takmičenju.

foto: Fonetap

- Podsećamo da je Simonović u dva mandata sa Crvenom zvezdom mts osvojio dva trofeja namenjena šampionu ABA lige, isto toliko prvenstava Srbije i tri Kupa Radivoja Koraća. Takođe, bio je deo generacija koje su ostvarile istorijske rezultate na evropskoj sceni plasmanom u polufinale Evrokupa, Top 8 Evrolige i koja je prethodne sezone ostvarila neverovatnih 16 pobeda u Evroligi.

- Simone, hvala na svemu i srećno stoji na sajtu Crvene zvezde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.