ZVANIČNO: Marko Simonović ima novi klub! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ode u rusiju

ZVANIČNO: Marko Simonović ima novi klub! (FOTO)

Posle Čarlsa Dženkinsa i Luke Mitrovića, potvrđen još jedan odlazak iz šampionskog tima Crvene zvezde mts.

Objavljeno: 18:21h

Reprezentativac Srbije Marko Simonović karijeru nastavlja u ruskom Zenitu iz Sankt Petersburga!

Mogućnost koju smo tokom dana najavili, ovog popodneva se i obistinila, što je na svom zvaničnom sajtu i potvrdio pomenuti ruski klub.

Pitali smo Rakočevića sa koja dva igrača bi izašao na crtu srpskim šampionima u basketu! Jedan je Hrvat, a drugi bi vam teško pao na pamet! (FOTO) (VIDEO) U kratkom saopštenju navodi se da je Zenit postigao dogovor sa Simonovićem oko njegovog transfera u njihov klub, ali se ne navodi više detalja, koji su, po svoj prilici, ostavljeni za zvaničnu promociju.

Da se čovek naježi! Navijači Zenita došli na Kosovo i zaslužili večnu zahvalnost srpskog naroda! Naravno, očekuje se i zvanična potvrda iz Crvene zvezde, ali s obzirom da su Rusi to već učinili, teško je očekivati neke eventualne preokrete.

foto: Dado Đilas

Podsetimo, Simonović je Zvezdin dres nosio u dva ''mandata''. Najpre u periodu od 2012. do 2014, kada se preselio u francuski Ortez, gde je proveo samo jednu sezonu.

ISPOVEST MAJKE GORANA GOGIĆA: Ostali su mu mrtvom dužni! Potom se vratio u redove crveno-belih i u protekle dve sezone se naosvajao trofeja sa crveno-belima, uz odlične partije i u Evroligi. To se pogotovo odnosi na prethodnu sezonu, za koju se može reći i da je najbolja u Simonovićevoj karijeri. Naravno, pre nego što obuče dres Zenita, Simonovića ovog leta očekuju obaveze u reprezentaciji Srbije koja uskoro počinje pripreme za Evropsko prvenstvo.

(Espreso.co.rs/sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.