GADNOG POSLA SE PRIHVATIO: Duško Vujošević nije mogao ni da zamisli da ga OVO čeka na kormilu BiH reprezentacije! (FOTO)
Foto: Fonet

NEPROFESIONALIZAM

GADNOG POSLA SE PRIHVATIO: Duško Vujošević nije mogao ni da zamisli da ga OVO čeka na kormilu BiH reprezentacije! (FOTO)

Ne zna se koji od ovih problema je veći, ali možda je nepoštovanje pojedinih igrača ipak na prvom mestu... Otpozadi

Objavljeno:

Ništa, ali baš ništa nije u redu sa košarkaškom reprezentacijom Bosne i Hercegovine i stanjem u ovom sportu susedske nam zemlje i pre i posle dolaska trofejnog bivšeg trenera Partizana Duška Vujoševića na njeno kormilo.

Okupljanje košarkaške reprezentacije BiH, zakazano za nedelju, pa prolongirano za ponedeljak, ipak je održano u nedelju, a istom su prisustvovali samo pojedini mediji, koji su očigledno posebno bliski Savezu, dok je ostalim pripadnicima "sedme sile" saopšteno da je okupljanje "zmajeva" odloženo, a da će mediji o svemu biti obavešteni sutra, to jest u ponedeljak (danas). Zaista malo konfuzno, ali nije do nepismenosti, nego je do neverovatno neozbiljnog odnosa bosansko-hercegovačke kuće košarke...

A, šta je pravi razlog za ovakvo ponašanje?

foto: Printscreen/youtube/Dabiziv Vojsalic

Kako prenose sarajevski mediji Kenan Karahodžić, Nemanja Gordić i Imran Polutak nisu se pojavili na okupljanju, a ni objasnili razloge svog izostanka.

Majmune! Marš iz Srbije! Dabogda slomio obe noge! Do juče se kleli u Jokića, a sad ga najodvratnije vređaju i kunu! (FOTO)

Vujošević je prvobitno ostao bez dve najveće BiH zvezde iz NBA lige, krilo Milvoki Baksa Mirza Teletović se nije odazvao zbog gustog rasporeda, a Jusuf Nurkić je preko Instagrama svoj izostanak opravdao oporavkom od povrede.

Zbog povreda izostaju Elmedin Kikanović, Milan Milošević, Andrija Stipanović, Emir Sulejmanović i Miralem Halilović. Zbog privatnih obaveza timu će se tek 14. jula priključiti Aleks Renfro.

foto: Profimedia

Tako Vujošević na raspolaganju ima 14 igrača: Nikola Gajić (Igokea), Džanan Musa (Cedevita), Njegoš Sikiraš (Montekit Fuenlabrada), Aleksandar Lazić (Dinamik), Amar Gegić (Bajern), Stefan Glogovac (Igokea), Obrad Tomić (Kakanj), Almir Hasandić (OKK Sloboda), Nedžad Muratović (OKK Sloboda), Ismet Sejfić (PVSK Panon), Adin Vrabac (Partizan), Draško Albijanić (Igokea), Darko Talić (Igokea), Edin Atić (AEK), Markus Lončar (Cedevita), Adi Zahiragić (OKK Spars Zirat banka), Aleks Renfro (Barselona).

ĐORĐEVIĆ SKRATIO SPISAK: Otpala osmorica, pored Jokića Srbija je pretrpela još neke udarce!

Prve prijateljske mečeve BiH će odigrati 12. i 13. jula sa Belorusijom u Sarajevu.

foto: Fonet

BiH će u pretkvalifikacijama za SP 2019. igrati u Grupi A sa Slovačkom, Švedskom i Jermenijom 2-19. avgusta.

ŽELJKO IZ SENKE VRAĆA PARTIZAN NA VELIKU SCENU! Obradović se za sve pita, a u Humsku stiže turski kapital! (FOTO)

BiH na startu gostuje Švedskoj (2), potom igra tri meča u nizu kod kuće sa Slovačkom (5), Jermenijom (9) i Švedskom (12), a potom gostuje Slovacima (16) i na kraju Jermenima (19). U glavnu rundu kvalifikacija koje su na programu u novembru 2017, februaru, junu i julu 2018. plasiraće se dve najbolje selekcije iz grupe.

Čisto da podsetimo, i juče je bilo frke u BiH. Proćitajte OVDE i šta se događalo...

BONUS VIDEO: Ričmond Boaći - izjava posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs/B92/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.