NIKOLA SAD NAPADA NBA TITULU! Jokić dobio saigrača iz snova za 90 miliona dolara! (VIDEO)
Foto: Fonetap

denver profitirao

NIKOLA SAD NAPADA NBA TITULU! Jokić dobio saigrača iz snova za 90 miliona dolara! (VIDEO)

Milsap je dosad bio uzdanica Atlante, za koju je u prošlom plej-ofu postizao prosečno 24,3 poena, 9,3 skoka i 4,3 asistencije

Objavljeno: 09:50h

Nikola Jokić je od jutros kandidat za velike stvari u NBA - plej-of sigurno, a može se slobodno reći da ni finale nije daleko! Slobodni agent Pol Milsap, koji je dosad bio zvezda Atlante, potpisaće trogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima, težak 90 miliona dolara, piše The Vertical.

JOKIĆ DONEO ODLUKU: Saopštio je Đorđeviću da li će igrati na Eurobasketu!

Milsap je razgovarao i sa Divčevim Sakramentom i Finiks Sansima, ali njegov agent DeAnđelo Simons sastao se sa upravom Nagetsa u nedelju i dogovor je pao.

Sa Milsapom, Nagetsi dobijaju upravo ono što im je trebalo - dokazana zvezda (4 puta je bio ol-star) koja igra tvrdu odbranu i gaji kolektivni pristup košarci.

Za 4 sezone u Atlanti, Milsap je predvodio ovaj tim do skora od 189 pobeda i 139 poraza, a najbolja sezona im je bila 2014/2015., kada su, najviše zahvaljujući nesebičnom stilu njegove igre, ušli u finale Istočne konferencije.

Milsap je u plej-ofu ove godine protiv Vašingtona postizao 24,3 poena, 9,3 skoka i 4,3 asistencije. U 69 utakmica regularne sezone postizao je 18,1 poen i 7,7 skokova.

(Espreso.co.rs/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.