Navikao je na bombe i nije Hrvat već Srbin! Ameri predstavili Bogdana, nećete ostati ravnodušni! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

nije bojan!

Navikao je na bombe i nije Hrvat već Srbin! Ameri predstavili Bogdana, nećete ostati ravnodušni! (FOTO)

- Bogdan Bogdanović, koji će zvanično postati član Kingsa sledeće nedelje, nije Bojan Bogdanović. On je Srbin, nije Hrvat. On je bek šuter, nije nisko krilo. On je, uz sve to, i član idealne petorke Evrolige, iskusan je profesionalac, i jedan je od onih sa sve veće liste stranih košarkaša koji preskaču okean i uskaču u NBA

Objavljeno:

U Sakrementu vlada veliko interesovanje za novog igrača koji stiže u tamošnji NBA klub, Kingse. Kako i ne bi, u pitanju je Bogdan Bogdanović, koji ne samo da je naš reprezentativac i ne samo da je sjajan košgeter, već bi trebalo da postane i najplaćeniji NBA početnik u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Ovako ga je lokalna štampa predstavila navijačima "kraljeva".

- Uzbuđeni ste zbog Bogdanovića, ali... da li je on novi Peđa Stojaković za Kingse? Udahnite duboko - piše Sakramento Bi u uredničkom komentaru i nastavlja:

- Prošle godine u ovo vreme, vrlo malo navijača 'kraljeva' znalo je za njegovo ime, vrlo malo je moglo da izgovori njegovo ime, ili da ga razlikuje od veterana Vašington Vizardsa koji ima isto prezime.

- Bogdan Bogdanović, koji će zvanično postati član Kingsa sledeće nedelje, nije Bojan Bogdanović. On je Srbin, nije Hrvat. On je bek šuter, nije nisko krilo. On je, uz sve to, i član idealne petorke Evrolige, iskusan je profesionalac, i jedan je od onih sa sve veće liste stranih košarkaša koji preskaču okean i uskaču u NBA.

foto: Filip Plavčić

- Bogdanović je pogađao sa distance sa 33% uspešnosti, bio je zvezda u svojoj konkurenciji, a pritom je i stariji početnik, pa mu privikavanje na NBA neće biti teško. Igrao je u arenama u kojima su i zapaljive bombe padale, pa nema problema sa pritiskom na utakmicama - pišu Amerikanci!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.