Navijači ga već teraju, ali šta kaže Božić o otkazu Džamaru Vilsonu

On se najviše pita

Navijači ga već teraju, ali šta kaže Božić o otkazu Džamaru Vilsonu

Amerikanac sa finskim pasošem nije za sada zadovoljio ni najniže kriterijume navijača Partizana i zato se s razlogom postavlja pitanje njegovog ostanka u klubu
Objavljeno:

Dugo je Partizan tražio i čekao na plejmejkera iz inostranstva i kada ga je dočekao, ovaj nije opravdao očekivanja, za sada. Navijači crno-belih nikako nisu zadovoljni partijama Džamara Vilsona koji od dolaska nije pokazao apsolutno ništa. Vilson je trebalo da bude Partizanovo pojačanje, ali se za sada samo blamira u crno-belom dresu! (VIDEO) Zato su već i počele spekulacije u košarkaškim klubovima da će Amerikanac sa finskim pasošem ubrzo dobiti "šut kartu" iz Humske, ali izgleda da trener Petar Božić želi da mu pruži još malo vremena da se dokaže.

News1/Sasa Pavlic Koky
- Nemamo planova za tako nešto. Prioritet nam je meč protiv Olimpije i ona predstavlja prvi od tri stepenika koje želimo da preskočimo na domaćem terenu. Džamar jeste daleko ispod nivoa na kome može da bude i koji je pokazivao tokom Eurobasketa, ali se nadam da će već protiv Olimpije pokazati reakciju - izjavio je Božić za "Sport". Tamnoputi plejmejker je kada se pogleda njegova statistika više nego očajan. U proseku više gubi lopte (4,7), nego što postiže poene (4.00). (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.