BOGDAN DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Divac i Kingsi daju Srbinu platu od koje se vrti u glavi, on je već prelomio?
Foto: Saša Pavlić Koky

bio bi lud da odbije

BOGDAN DOBIO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Divac i Kingsi daju Srbinu platu od koje se vrti u glavi, on je već prelomio?

Srpski as je izgleda već doneo odluku da li će sledeće godine igrati u NBA

Objavljeno: 11:14h

Bogdan Bogdanović je u ponedeljak izjavio da bi tek trebalo da dobije ponudu od Sakramenta da se preseli u NBA, ali izgleda da je srpski reprezentativac tu odluku već doneo.

Kako javlja "Kurir", Kingsi su ponudili trogodišnji ugovor srpskom reprezentativcu, na koga imaju prava, a plata koja je ponuđena zvuči basnoslovno.

foto: Saša Pavlić Koky

Navodno su "kraljevi" spremni da plate 30 miliona dolara sjajnom beku šuteru za tri godine, što je prilično velika suma za nekoga ko tek dolazi u najjaču ligu sveta, iako je Srbin mlad i važi za jednog od najboljih evropskih šutera.

Da Vlade Divac, kao glavni čovek za igrački kadar, i menadžment Kingsa imaju veliku želju da Srbin što pre stigne u NBA pokazali su i pre nekoliko dana kada su otpustili Arona Aflala.

foto: AP

Bogdanović je pre nekoliko dana rekao da bi ponudu od Kingsa tek trebalo da dobije oko 1. jula, a da ima rok do 5. jula da se izjasni. Ako je ona ovako dobra nije ni čudo što je srpski as već prelomio.

U Evropi je već uspeo da osvoji već svim najvažnijim trofejima, pošto je ove sezone osvojio i toliko željenu titulu u Evroligi, i sasvim je logičan naredni korak selidba tamo gde igraju najbolji na svetu.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.