Kad bi ovako svi zvezdaši... Navijači, Vladimir Štimac vam je zadao domaći zadatak! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

voli crveno-bele!

Kad bi ovako svi zvezdaši... Navijači, Vladimir Štimac vam je zadao domaći zadatak! (FOTO)

Svakako da bi "Delije" u datom momentu mogle da pomognu klubu u teškoj situaciji, a jedan od načina je kupovina sezonskih karata

Objavljeno:

Centar Bešiktaša i košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Štimac pokazao je kako se, između ostalog, iskazuje ljubav prema Crvenoj zvezdi.

SPUSTITE ROLETNE I LEZITE U KREVET! Nemanja Matić postao najplaćeniji Srbin ikada, Mančester opet demonstrirao ekonomsku silu! (VIDEO)

Bivši košarkaš Crvene zvezde mt:s Vladimir Štimac pokazao je danas kakao bi svaki "Delija" pred novu sezonu mogao i trebalo da pomogne klubu. Srpski reprezentativac otišao je do klupskih prostorija i kupio godišnju kartu za nastupajuću sezonu čime je dao primer i ostalim navijačima.

NAJGORI TRANSFER U ISTORIJI FUDBALA! Liverpul je 2006. mogao da dovede Danija Alvesa, ali... Doveo je NJIH DVOJICU! (VIDEO) Crveno-beli su prethodne nedelje saopštili da je do 22. juna prodato 1.300 sezonskih karata i podsetili da pretprodaja traje do početka jula.

Svakako da bi "Delije" u datom momentu mogle da pomognu klubu u teškoj situaciji, a jedan od načina je kupovina sezonskih karata.

DOLAZI! Grobari, ovu vest ste čekali kao sušna zemlja kišu! (FOTO) Pored toga, Zvezda je pokrenula akciju "Doniraj i Dominiraj" koja za cilj ima prikupljanje novčane pomoći.

Bivši trener Zvezde presekao! U svoj novi klub dovodi miljenika severa za 3.000.000 evra?! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.