Udružili se Vujošević i Radonjić! Ljudi, e ovo se zove KLINIKA! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

kakav skup!

Udružili se Vujošević i Radonjić! Ljudi, e ovo se zove KLINIKA! (FOTO)

Prvi dan klinike kojoj su prisustvovali Dušan Ivković, Dejan Radonjić, Milan Minić, Vlada Vukoičić, Ivan Jeremić, Veselin Matić, Boško Đokić... "zatvorio" je Đoan Plaza

Objavljeno: 20:21h

Prepune tribine "Šumica" s velikom pažnjom ispratile su predavanje Duška Vujoševića na temu "moderna košarka" kojim je otvorena "Košarkaška klinika Beograd 2017" u organizaciji Udruženja košarkaških trenera Srbije.

UŽAS! SKANDAL! Kokeza od fudbalera pravi robove! Ne daj bože da se igrač povredi! (FOTO)

foto: Nebojša Mandić

Posle trofejnog stručnjaka na teren je stupio njegov američki kolega Denis Felton. Trener Klivlend Stejta iza koga je više od dve decenije iskustva u NKAA opredelio za predavanje o principima odbrane "čovek na čoveka", dok se koji sat kasnije, dok se doskorašnji kondicioni trener Partizana, od nedavno član stručnog štaba Budućnosti, Filip Mihailović odlučio za temu "efikasnost u kretanju - pristup kroz opštu specifičnu pripremu".

Erupcija na Topčideru! Top igrač! Lucidni momak kojeg je želeo Partizan dolazi u Zvezdu?! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

Prvi dan klinike kojoj su prisustvovali Dušan Ivković, Dejan Radonjić, Milan Minić, Vlada Vukoičić, Ivan Jeremić, Veselin Matić, Boško Đokić... "zatvorio" je Đoan Plaza.

GOVORIO I O DULETOVOM "DAVLJENJU": Kad je Bogdan rekao zašto je Žoc zvao njegovu mamu u Istanbul, ceo studio hteo da se sruši od smeha! (VIDEO)

Stefan Jović ostaje u Zvezdi! A razlog za to KRAJNJE NEOBIČAN! (FOTO)

Španski stručnjak koji je pre dva meseca sa Unikahom podigao trofej Evrokupa izabrao je kontranapad kao osnovnu ideju današnjeg predavanja.

Zvanično! PRAVO NIOTKUDA! Srbin pojačao Monako! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.