GOVORIO I O DULETOVOM "DAVLJENJU": Kad je Bogdan rekao zašto je Žoc zvao njegovu mamu u Istanbul, ceo studio hteo da se sruši od smeha! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Bilo je i škakljivih pitanja

GOVORIO I O DULETOVOM "DAVLJENJU": Kad je Bogdan rekao zašto je Žoc zvao njegovu mamu u Istanbul, ceo studio hteo da se sruši od smeha! (VIDEO)

Sjajni srpski reprezentativca odgovorio je na mnoga pitanja iz života i karijere

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović bio je gost u emisiji sa "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i tom prilikom govorio o brojnim temama iz svog života i karijere, a nije uskratio gledaoce ni za odgovore na ona ne baš prijatna pitanja.

Klupski šampion Evrope i reprezentativac Srbije je tako očekivao da će mu voditelj postaviti pitanju u vezi sa najtežim trenutkom koji je doživeo u karijeri i o kome su brujali i evropski mediji kada se dogodio.

Reč je o onom čuvenom "davljenju" koje je doživeo od strane tadašnjeg trenera Duška Vujoševića na utakmici sa FMP-om.

- U tom momentu me je šokirao. On ima taj očinski instinkt, što on kaže. ne podržavam to, ali - nije bilo prijatno sjajnom beku-šuteru da se priseti toga, pa je uleteo Ivanović sa upadicom "To je bilo kao Homer Simpson".

- Očekivao sam da ćeš me to pitati. Bilo mi je teško u tom momentu. Imao sam specijalni odnos sa njim. Oduvek sam mu bio zahvalan na svemu što je uradio za mene i moju karijeru. nenormalno vreme je izdvojio za moj napredak, tako da ja ne mogu zbog tog poteza mu zamerim previše - odgovorio je Bogdanović.

Neki kažu da je to bio jedan od onih trenutaka u karijeri koji definišu igrača, a on sam je govorio o tome da li mu je ta neprijatnost pomogla ili ne?

- Svako to gleda iz svog nekog ugla. Neko kaže da je samo to pomoglo, a ne vidi moj rad. Ne znam šta bih rekao. Za mene ne. Ne podržavam nasilje generalno i to svakako ne - dodao je Bogdanović.

foto: Saša Pavlić Koky

Već tri godine sarađuje sa najboljim evropskim trenerom svih vremena Željkom Obradovićem koji je takođe poznat po svom temperamentu.

- Željko ima sjajan odnos sa igračima i na terenu, i van njega. Ume da se u jednom trenutku stavi u ulogu igrača, a u drugom u ulogu oca, prijatelja i zato je sigurno jedan od najboljih trenera - ispričao je Bogdanović i onda pojasnio zašto je njegova majka dobila poziv od Žoca da ide u Istanbul.

- Jer nema sa kim da pije - kroz smeh je odgovorio srpski reprezentativac.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.