Časovi ljubavi! Partizanovi tereni na Kališu dobili novi sjaj! (FOTO)
Foto: kkpartizan.rs, Branko Starčević

pikaće se dobar basket, kao i uvek

Časovi ljubavi! Partizanovi tereni na Kališu dobili novi sjaj! (FOTO)

Tereni na Kalemegdanu kroz istoriju su imali veliki značaj za Partizan, a naročito kada je reč o razvoju mladih igrača crno-belih

Objavljeno: 22:37h

U akciji "Sto terena za jednu igru" kompanija Mozzart obnovila je terene košarkaškog kluba Partizan na Kalemegdanu.

Svečanosti su prisustvovali i bivši i sadašnji prvotimci, između ostalog i Žofri Lovernj, Milenko Tepić, Bogdan Bogdanović.

Tereni na Kalemegdanu kroz istoriju su imali veliki značaj za Partizan, a naročito kada je reč o razvoju mladih igrača crno-belih.

U tom duhu nastaviće se i narednih godina, potvrdio je direktor Partizana Mlađan Šilobad.

- Drago nam je što smo uspeli da postignemo dogovor sa kompanijom Mozzart oko renoviranja terena i što je ova kompanija prepoznala koliko je to važno za naš klub - rekao je Šilobad i dodao:

- Na ovim terenima, igrali su mnogi asovi Partizana i nadam se da će na njima stasati još puno novih. Tokom letnjih meseci, naše mlađe selekcije rade na Kalemegdanu, na terenima koji sa sobom nose poseban duh i tradiciju košarkaškog kluba Partizan - zaključio je on.

Nakon svečanog otvaranja odigrana je i revijalna utakmica između dve selekcije Partizana, a nove terene su "isprobali" i nekadašnji prvotimci Žorfi Lovernj i Milenko Tepić.

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.