Oglasio se i Bogdan povodom odlaska u NBA ligu!
Foto: Reuters

Kako god odlučiš, mali

Oglasio se i Bogdan povodom odlaska u NBA ligu!

"To je bilo i prošle godine, ne na ovom nivou, naravno. Navijači Fenera su neverovatni i sigurno da im posle ove sezone i svih ovih uspeha nije svejedno", istakao je srpski doktor košarke

Objavljeno:

Jedan od najboljih košarkaša Evrope Bogdan Bogdanović još nije odlučio da li će otići u NBA, a ta odluka, kako kaže, zavisi od mnogo faktora. - Kad sam odlazio u Fenerbahče, odlazio sam ciljem da odem u NBA. Sad, da li će se to desiti ove godine, da li sledeće, da li za pet - videćemo. Nisam još odlučio. Svakog leta sam odlučivao, tako da ću i ovog. Zavisi od mnogo faktora. Ne mogu da kažem da su samo finansije ili samo igra, minuti. Sve zajedno - rekao je Bogdanović novinarima u Beogradu. Navijači Fenerbahčea napravili emotivni video snimak u kome pozivaju Bogdana da ostane u klubu. - To je bilo i prošle godine, ne na ovom nivou, naravno. Navijači Fenera su neverovatni i sigurno da im posle ove sezone i svih ovih uspeha nije svejedno. Nije ni meni. Kažu da je najbolje da se ode kad je najlepše. Tako sam otišao iz Partizana, ali sada se ne zna - rekao je Bogdanović.

foto: Saša Pavlić Koky

Srpski reprezentativac je odmah posle osvajanja titule evropskog prvaka igrao turski plej-of, u kome je osvojio titulu i postao MVP finala. - Iskreno, nisam ni imao vremena da proslavim titulu prvaka Evrope. Odmah sam otišao na turski plej-of i koncentrisao se na to, nisam stigao da proslavim, ali biće vremena. Fenomenalno se osećam, tu noć, taj dan. Osećam se kao šampion Evrope, to je najveći uspeh - rekao je Bogdanović. Sledi odmor, a 20. jula počinje okupljanje reprezentacije. - Nisam stigao da razmišljam o reprezentaciji, nisam imao vremena, iskreno. Samo se nadam da ćemo se okupiti u najjačem sastavu. Ja dolazim, to znam - rekao je Bogdanović uz osmeh.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.