NIJE MOGLA DA IZDRŽI! Najbolja srpska košarkašica grcala u suzama posle poraza od Letonije! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

AAAA JADNAAAA

NIJE MOGLA DA IZDRŽI! Najbolja srpska košarkašica grcala u suzama posle poraza od Letonije! (VIDEO)

Tim koji je bio oslabljen povredama Sonje Petrović, Ane Dabović i Jelene Milovanović, nije uspeo da nađe snage i smao 24 časa posle pobede nad Slovenijom savlada Letoniju i plasira se u četvrtfinale

Objavljeno:

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Letonije sa 75:70, čime je izgubila šansu da se plasmanom u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Češkoj na kojem branila zlatnu medalju, bori i za odlazak na naredno Svetsko prvenstvo.

Tim koji je bio oslabljen povredama Sonje Petrović, Ane Dabović i Jelene Milovanović, nije uspeo da nađe snage i smao 24 časa posle pobede nad Slovenijom savlada Letoniju i plasira se u četvrtfinale.

KRAJ ZA EVROPSKE PRVAKINJE! Srbija porazom protiv Letonije predala krunu! (FOTO)

Izabranice selektora Karadžića vrlo su teško prihvatile poraz i činjenicu da su za standarde poslednjih godina prerano završile učešće na velikom takmičenju.

O tome svedoči i reakcija Sonje Petrović. Jedna do najboljih košarkašice Evrope zaplakala je posle meča dok je pokušavala da da izjavu. Tešio je ostatak tima, a ta slika slika govori o odnosu koji vlada unutar tima, koji će do nedelje biti evropski šampion.

- Ne mogu da kažem da se nismo borile, naravno, samo to nije bilo dovoljno. Očigledno, Letonija (koja je pobedila sa 75:70 u osmini finala) je takva ekipa koja igra sa puno energije, a mi... Koliko god da smo se trudile, a mnogo smo energije utrošile da se rezultatski vratimo posle lošeg starta, na kraju prosto više ničeg nije bilo u našem rezervoaru - istakla je uplakana Sonja.

(Espreso.co.rs/Kurir Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.