BOMBA U PARTIZANU: Novi trener je neko ko je ne tako davno već vodio crno-bele!
Foto: Saša Pavlić Koky

Espreso saznaje

BOMBA U PARTIZANU: Novi trener je neko ko je ne tako davno već vodio crno-bele!

Kako saznaje naš portal izgleda da je rešeno jedno od gorućih pitanja u Partizanu

Objavljeno: 14:20h

Partizan dobija trenera i pre nego što će odabrati novu upravu kluba.

Espreso je iz krugova bliskih crno-belima saznao da je skoro pa definitivno izbor za novog trenera pao na Miroslava Mutu Nikolića.

foto: Filip Plavčić

Iskusni košarkaški stručnjak koji je vodio veliki broj domaćih klubova je i bio jedan od glavnih kandidata uz kao što smo već objavili Dragana Jakovljevića.

Ipak, posle nekoliko sastanaka i odlukom ljudi koji bi uskoro trebalo da postanu deo rukovodstva kluba odabran je dosadašnji strateg Dinamika.

foto: Filip Plavčić

Miroslav Nikolić nije mogao da potvrdi za Espreso da li je tačna informacija da je on novi trener Partizana, ali da se priča o tome.

- Priča se o tome, ali još nije ništa sigurno. Ne mogu još da vam kažem ništa konkretno. Ja sam ugovorom vezan za Dinamik. Ukoliko dođe do ponude normalno je da bih je prihvatio. Ja sam profesionalac - poručio je Nikolić za Espreso.

foto: Dado Đilas

Za mlađe koji se ne sećaju, Nikolić je bio trener Partizana od 1996. do 1998. godine i u tom periodu osvojio jednu titulu prvaka Jugoslavije, a ostavku je podneo tokom druge sezone zbog loših rezultata u grupnoj fazi takmičenja u Evroligi. Njegov naslednik Milovan Bogojević je odveo kasnije taj tim na fajnal-for u Barselonu.

BONUS VIDEO: Bend na Partizanovoj proslavi svira Neletu Karajliću "Guzonjinog sina" na uvce

(A. Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.