Anđušić promašio produžetak u Zagrebu: Cedevita jedva pobedila Partizan posle drame! (FOTO) (VIDEO)

aba liga 12. kolo

Anđušić promašio produžetak u Zagrebu: Cedevita jedva pobedila Partizan posle drame! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši Partizana i dalje nemaju pobedu u gostima kada je regionalni šampionat u pitanju
Objavljeno: 21:16h

Novo gostovanje Partizana u ABA ligi, ali isti scenario. Crno-beli su poraženi u Zagrebu od Cedevite rezultatom 75:72 u okviru 12. kola, iako su tokom većeg dela utakmice bili ravnopravni rival, možda čak i bolji tokom prva tri dela igre. Pobednik je odlučen u poslednjoj četvrtini, kada se hrvatski Evroligaš (koji konkuriše za TOP 16) bolje snašao u završnici meča i izborio pobedu u dramatičnoj završnici. Izabranike Petra Božića narednog vikenda očekuje duel sa Olimpijom u dvorani Pionir, dok Cedevita ide u Skoplje na megdan MZT-u. Vilson je trebalo da bude Partizanovo pojačanje, ali se za sada samo blamira u crno-belom dresu! (VIDEO) Ključni trenutak se dogodio na pet sekundi pre kraja, kada je na plus dva za domaću ekipu, Danilo Anđušić pogodio samo jedno slobodno bacanje. Usledila su čak četiri penala Cedevite (Pulen i Babić pogodili po jedno), da bi zatim

Dobra igra u odbrani dala je samopouzdanje crno-belima u napadu, pa je srpski tim imao i po sedam poena prednosti, ali se na poluvreme otišlo sa svega pola koša u korist Beograđana.
abaliga.com
Ipak, u poslednjoj deonici do izražaja je došlo iskustvo Cedevite, koja je uspela da prelomi meč.
Jedan od najzaslužnijih za poraz Partizana bio je plejmejker crno-belih, Džamar Vilson, koji je imao čak osam izgubljenih lopti. Za razliku od njega dobru partiju pružio je Kevin Džons sa 21 poenom.
Rezultati 12. kola ABA lige: 84:77
76:62 68:62 75:72 21.00
18.00 21.00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.