Njegov odlazak je sve izvesniji! Zvezdinog reprezentativca želi još jedan bogati evropski klub! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

na slatkim mukama

Njegov odlazak je sve izvesniji! Zvezdinog reprezentativca želi još jedan bogati evropski klub! (FOTO)

Videćemo gde će na kraju završiti reprezentativni plejmejker, sve su manji izgledi da će biti u Zvezdi

Objavljeno: 17:58h

U košarkaškom klubu Crvena zvezda je veoma burno ovih dana nakon osvajanja šampionske titule.

EPILOG SUSPENZIJE FIBA! Zvezdi zabranjen transfer igrača, a za sve je kriva jedna osoba!

MRZITE DA VAM NEKO UPADA U KADAR? A šta kažete na fotku sa kraljicom, omiljenim sportistom ili premijerom? Najboljih 6 fotobombi ikada! (FOTO)

Crvena zvezda je uspela da osvoji triplu krunu i umesto da košarkaši i uprava uživa u tim uspesima, u klubu su trenutno veliki problemi, najviše finansijske prirode.

NISI DOBRODOŠAO! DANAS JE UMRO FK PARTIZAN! Grobari besne zbog povratka Pantića! Očekuje ga pakao u Humskoj! (FOTO) (VIDEO) Plate svim košarkašima kasne, očekuje se i razilazak sa velikim brojem košarkaša. Ipak, ima i onih koji su sigurni za narednu sezonu, a jedan od njih je Milko Bjelica.

Peković nije ništa uradio! Samo je imao zadatak da smeni Vujoševića! (FOTO) Centar Crvene zvezde će definitivno ostati i naredne sezone kako bi pomogao ekipi da ostvari velike uspehe i da makar donekle ponovi ovu sezonu koja je za nama.

NE ŽALE LOVU! Na Marakanu stigla ponuda od 7 CIFARA! Da li će Zvezda ostati imuna? (VIDEO)

foto: Fonet

Sa druge strane, interesovanje za Stefana Jovića je sve veće. Nakon što smo pisali da je za njega zainteresovan Fenerbahče, sada se pojavilo interesovanje i Bajerna iz Minhena.

ZVANIČNO! UGOVOR JE PONUĐEN! Da li će miljenik Delija ostati u Zvezdi? (FOTO)

OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Poznato je da li će se Jokić i Marjanović naći na Đorđevićevom spisku! Selektor Srbije Aleksandar Đorđević koji će i naredne sezone biti prvi trener Bajerna veoma ceni Zvezdinog pleja i smatra da bi mu bio od ogromne koristi kako bi povratio primat u nemačkoj košarci. Videćemo gde će na kraju završiti reprezentativni plejmejker, sve su manji izgledi da će biti u Zvezdi.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.