Još jedan Srbin u Fenerbahčeu? Ovoga puta dolazi iz Crvene zvezde! (VIDEO)
Foto: Fonetap

pa šta je ovo?

Još jedan Srbin u Fenerbahčeu? Ovoga puta dolazi iz Crvene zvezde! (VIDEO)

Čini se da bi šampion Evrope mogao da bude jači za još jednog Srbina

Objavljeno:

Samo dan nakon što su košarkaši Crvene zvezde odbranili titulu u srpskom šampionatu, rapidno stižu vesti o odlascima sa Malog Kalemegdana.

Luka Mitrović je već postigao dogovor sa Bambergom, Branko Lazić je blizu prelaska u Bajern Minhen, a na izlaznim vratima je i Stefan Jović.

ZVEZDA POČINJE DA SE OSIPA! Posle Luke Mitrovića, još jedan igrač sigurno odlazi i to u klub za koji navijaju mnogi Srbi! (FOTO)

Kako prenose evropski mediji, sjajni plejmejker je velika želja Fenerbahčea.

Turski velikan i aktuelni šampion Evrope mogao bi ovog leta da ostane bez Kostasa Slukasa, pa Željko Obradović kao idealnu zamenu vidi upravo Jovića.

Bitna je titula, ali su neke stvari daleko bitnije: A, to nam je dokazao Marko Simonović! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

Grčki bek je jedan od mezimaca najtrofejnijeg trenera Evrope, ali Žoc ne želi da zarad njega izazove nemire u svlačionici.

Naime, Slukasu ističe ugovor, za novi zahteva više od 1.500.000 evra po sezoni, što bi moglo da izazove lančanu reakciju. Fener nema problema s finansijama, ali nije isto povećati platu jednom igraču i petorici, šestorici ili sedmorici.

Iz tog razloga turski klub razmišlja o tome da žrtvuje Slukasa i angažuje dosta jeftinijeg Srbina...

- To za Fenerbahče sam čuo, ali iskreno nisam dobio nikakvu informaciju niti je realno da se o tome priča. Kad budem znao nešto više oko toga verovatno ćemo imati prilike da pričamo. Govorilo se i o Bajernu, ali ja sam u Minhen otišao isključivo zbog problema sa leđima. Sve što sam tamo radio su bile isključivo terapije - kratko je sinoć kazao Stefan Jović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.