Najsimpatičnija moguća gošća u Pioniru! Delije su oduševljene, a jedan igrač je zbog nje dobio orkanski vetar u leđa! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

uvek uz svog unuka

Najsimpatičnija moguća gošća u Pioniru! Delije su oduševljene, a jedan igrač je zbog nje dobio orkanski vetar u leđa! (FOTO)

Ponovo je došla da podrži svog ljubimca

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se na korak od osvajanja titule u Superligi i izabranici Dejana Radonjića će imati čast da se okite lovorikama pred svojim navijačima.

(UŽIVO) Zvezda overava "tripletu" u Pioniru! (FOTO) (VIDEO)

U prve dve utakmice crveno-beli su demonstrirali da su za nekoliko klasa kvalitetniji tim od svojih rivala i samo čudo može Pantere da spasi od novog poraza...

KAKO ĆE SE ZVATI NOVAKOVA ĆERKA? Đokovići otkrili da je u pitanju staro srpsko ime, a mi očekujemo da bude jedno od ovih!

U hali se nalaze i specijalni gosti poput Vase Micića, Maika Cirbesa, Bobija Marjanovića, ali tu je i možda i najsimpatičnija navijačica crveno-belih - baka Marka Simonovića - Sevdalinka Todić!

EKSKLUZIVNO: Bivši trener Zvezde je kandidat za novog šefa stručnog štaba Partizana! Njegovo ime je šok za sve Grobare! (VIDEO)

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

Kakav vetar u leđa za našeg reprezentativca!

Tek što je Rikardinjo potpisao sa Zvezdom, sa Marakane stiže vest zbog koje će Delije plakati kao kiša! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.