Ispade cirkus! Pekoviću, hvala što si došao i što si otišao! Grbović opleo po doskorašnjem predsedniku Partizana! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

izneo svoje mišljenje

Ispade cirkus! Pekoviću, hvala što si došao i što si otišao! Grbović opleo po doskorašnjem predsedniku Partizana! (FOTO)

- Šta je bila ideja? Sve je isto kao pre dve godine, otišao je Džikić, a Partizan je ostao na najnižim takmičarskim granama. Peković priča o vraćanju dugova, pa nismo mi firma u stečaju pa da stečajni upravnik sada reguliše stanje

Objavljeno: 22:50h

Ispade cirkus, sve je isto kao i pre dve godine. Koja je bila ideja? On priča o vraćanju dugova kao da je reč o firmi u stečaju, oštar je legendarni igrač crno-belih Goran Grbović.

Kako je Partizan za 4 godine prešao put od potencijalnog učesnika F4 Evrolige do olupine kojoj nema spasa? (FOTO) (VIDEO)

Trofejni igrač crno-belih ističe da bi u ozbiljnom klubu odlazeći predsednik položio račun za vreme provedeno na njegovom čelu.

POTVRDA SA MARAKANE! U Zvezdu se vraćaju njeni bivši igrači! (FOTO)

- Pekoviću hvala što je došao, a hvala i što je otišao. Ovako ispade cirkus. Ode direktor, ode trener, a sada i predsednik. Sve je to neozbiljno, a najveća šteta je ostavka Miće Berića i što je ostao s nekošarkaškom upravom - rekao je Grbović.

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Evo kada Partizan dobija novog predsednika i trenera! (FOTO)

Crno-beli će, prema Grbovićevom viđenju situacije, na Pekovićevu eru gledati kao na godine koje su pojeli skakavci.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Šta je bila ideja? Sve je isto kao pre dve godine, otišao je Džikić, a Partizan je ostao na najnižim takmičarskim granama. Peković priča o vraćanju dugova, pa nismo mi firma u stečaju pa da stečajni upravnik sada reguliše stanje. Svaka njemu čast, on nije morao da uloži ni dinar od svojih para, a i tu treba da se podnese izveštaj. Ako nisi mogao da se nosiš s problemima, zašto si se prihvatio? A prvi problem je bio Vujošević, jer nikada se u istoriji Partizana nije dogodilo da trener bude tako oteran. I nije samo Peković kriv, ceo Upravni odbor sada treba da podnese ostavku, ali od toga nema ništa. Gde sad oni da vode Partizan?

ZEMLJOTRES! ZVANIČNO! Donaruma ide iz Milana, a evo i gde! (FOTO)

POTPUNI PREOKRET! Partizan se okrenuo igraču iz Turske kojeg je želela i Zvezda?! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.