Žarko Zečević progovorio o kupovini košarkaškog kluba Partizan!
Foto: Dado Đilas

šuška se svašta

Žarko Zečević progovorio o kupovini košarkaškog kluba Partizan!

Nekadašnji košarkaš Partizana i kasnije funkcioner fudbalske sekcije smatra da je privatizacija jedini način da se klub iz Humske spasi

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Pored nagomilanih finansijskih problema, koje već godinama niko ne uspeva da reši, crno-beli sada imaju i veoma nestabilnu kadrovsku situaciju.

Očekujem da mi Delije vređaju majku! Tek ću sada da ih jašem! Podsetimo se najjačih izjava Aleksandra Džikića dok je bio trener Partizana! (FOTO)

Očekuje se da Nikola Peković u sredu zvanično potvrdi svoju ostavku, a posle odlaska Aleksandra Džikića, veliko je pitanje kako će igrački kadar izgledati.

foto: Nebojša Mandić

Nekadašnji košarkaš Partizana i kasnije funkcioner fudbalske sekcije,Žarko Zečević smatra da je privatizacija jedini način da se klub iz Humske spasi.

4 kandidata za naslednika Džikića! Grobarima će se jedan posebno dopasti! (FOTO)

- To je jedina šansa da se vrhunski sport zadrži na željenom nivou, da bude konkurentan u Evropi i svetu. Košarkaški klub jeste u krizi, ali mislim da će te probleme prevazići, da Partizan kao sportski kolektiv, kao sportsko društvo, ima snage za to - rekao je Zečević za "Alo".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.