CIFRE KOJE NEMAJU VEZE SA DEŠAVANJIMA NA TERENU! Naravno da Lebron prima najviše, ali Karijeva plata je uvreda za njegovu magiju! (VIDEO)
Foto: Fonetap

zanimljiva lista

CIFRE KOJE NEMAJU VEZE SA DEŠAVANJIMA NA TERENU! Naravno da Lebron prima najviše, ali Karijeva plata je uvreda za njegovu magiju! (VIDEO)

Kako je moguće da zvezda Voriorsa prima manje novca od nekih drugih igrača?

Objavljeno: 19:31h

Svi smo sa nestrpljenjem očekivali istorijsko finale između Golden Stejt Voriorsa i Klivlend Kavalirsa, ali su "ratnici" od prvog meča pokazali da su spremni da osvoje šampionski prsten.

Pometlali su sve do velikog finala, ali kako su počeli velike su šanse da će aktuelni šampion da bude pometlan jer je trenutno rezultat 3:0, tako da ako Kavsi izgube i naredni meč šanse za povratak pored raspoloženih Voriorsa zvuči kao san.

foto: AP

Svi se pitaju da li klub iz Oklenda može da postane prvi u istoriji koji je bez poraza u plej-ofu osvojio šampionski prsten.

Stef Kari je jedna od centralnih figura u ovom finalu (ako se on može izdvojiti među velikim zvezdama), ali svakako da impozantne brojke kažu da je ovo njegova sezona.

Ali, ono što iznenađuje je da je Stef Kari tek 9. najplaćeniji igrač u finalu najjače lige na svetu, što svakako čudi ako uzmemo u obzir da beleži 28, 7 poena, 9, 7 skokova i 9 asistencija! Šutira iz igre 44,8%, za tri poena 48,4%!

Evo liste najplaćenijih zvezda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.