Bogdan dominirao, odličan je bio i Kalinić! Fener na korak od finala turske lige!
Foto: Reuters

sjajna partija

Bogdan dominirao, odličan je bio i Kalinić! Fener na korak od finala turske lige!

Fenerbahče je posle osvajanja Evrolige silovito krenuo u odbranu nacionalnog trofeja

Objavljeno:

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Darušafaku i u drugom polufinalnom susretu plej-ofa prvenstva Turske na svom parketu, rezultatom 95:81, i sada se nalaze na korak do plasmana u finale.

Naši reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić bili su među najboljim na parketu, uz Ekpea Judoa koji je zabeležio novi "dabl-dabl"

Fenerbahče je posle osvajanja Evrolige silovito krenuo u odbranu nacionalnog trofeja. Posle četiri utakmice izabranici Željka Obradovića i dalje ne znaju za poraz. Prvo su ostvarene dve pobede nad ekipom Tofaša, a posle još dve protiv znatno težeg rivala - Darušafake, koja je ove sezone igrala plej-of Evrolige.

Osim u prvoj deonici, gost nije mogao da parira šampionu Evrope i ugrozi njegovu prednost, tako da je Fener zasluženo zabeležio novi trijumf.

Na krilima Bogdana Bogdanovića koji je bio najefikasniji u žuto-crnom dresu sa 18 poena, i uz podršku Nikole Kalinića koji je dodao 15, bačena je senka na sjajnu partiju igrača Darušafake Vonamejkera koji je postigao 21 poen, kao i Klajburna i Aldemira koji su doprineli sa 14.

Vredan pomena, bio je i učinak Ekpea Judoa, najboljeg igrača fajnal-fora Evrolige, koji je zabeležio još jedan "dabl-dabl za šampiona Turske sa 13 poena uz 10 skokova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.