CSKA U FINALU VTB LIGE! Sjajna partija Miloša Teodosića!
Foto: Fonet

rutina

CSKA U FINALU VTB LIGE! Sjajna partija Miloša Teodosića!

CSKA će u finalu igrati sa boljim iz serije između Zenita i Himkija, a pred četvrti meč u Podmoskovlju tim iz Sankt Peterburga vodi 2-1

Objavljeno:

Miloš Teodosić predvodio je CSKA do pobede nad Lokomotivom Kubanj 74:66 za 3-0 u polufinalnoj seriji VTB lige.

Srpski košarkaš je postigao 16 poena uz četiri asistencije i tri skoka u Krasnodaru, gde su "Armejci" prokockali 24 poena prednosti iz trećeg perioda.

Moskovaljani su poveli od starta i postepeno povećavali prednost – sredinom druge četvrtine su prvi put stigli do dvocifrene razlike (33:19), a do maksimalne stižu sredinom četvrte (60:36). Tada je usledilo opuštanje gostiju, pa Lokomotiva našeg stručnjaka Saše Obradovića smanjuje na 72:64 krajem poslednjeg kvartala, ali nije bilo vremena za potpuni povratak u egal. Teodosića su najbolje pratili Nando de Kolo sa 13 poena te Aron Džekson sa dest uz šest uhvaćenih lopti. Lokomotivu je "nosio Kolins sa 18 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok je dvocifren bio i Zubkov sa deset. CSKA će u finalu igrati sa boljim iz serije između Zenita i Himkija, a pred četvrti meč u Podmoskovlju tim iz Sankt Peterburga vodi 2-1.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.