Ne može se reći da je Vršac bio veliki izazov za Zvezdu! Lagani trening crveno-belih u Pioniru
Foto: Dragan Kadić

Superliga, 12. kolo

Ne može se reći da je Vršac bio veliki izazov za Zvezdu! Lagani trening crveno-belih u Pioniru

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Luka Mitrović sa 11 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a pratili su ga Marko Gudurić i Ognjen Dobrić sa po 10 poena

Objavljeno: 14:52h

Košarkaši Crvene zvezde mt:s odradili su lakši trening u duelu sa ekipom Vršca i upisali jedanaestu pobedu u okviru Mozzart Superlige Srbije.

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige rutinski je stigao do jedanaestog trijumfa u Mozzart Superlige, pošto je u matine terminu deklasirao ekipi Vršca.

Crvena zvezda mt:s savladala je Vrščane sa 80:55 (19:4, 22:14, 18:16, 21:21) u prvom meču 12. kola Mozzart Superlige kojem je prisustvovalo oko 500 gledalaca.

foto: Saša Pavlić Koky

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Luka Mitrović sa 11 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a pratili su ga Marko Gudurić i Ognjen Dobrić sa po 10 poena. Boriša Simanić je za deset minuta postigao 9 poena a isti poenterski učinak ostvarili su Milko Bjelica i Ognjen Kuzmić. Učinak vredan pažnje u timu Vršca imao je samo Stefan Fundić. Krilni centar gostiju postigao je 18 poena i ostvario 9 skokova za nešto manje od pola časa na parketu. Crvena zvezda mt:s u pretposlednjem kolu ligaškog dela prvenstva dočekuje Borac, dok će Vršac podeliti megdan sa Dinamikom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.