Jović pogubio računicu koliko je Zvezda odigrala utakmica do sada!
Foto: Beta

Mnogo

Jović pogubio računicu koliko je Zvezda odigrala utakmica do sada!

Plejmejker crveno-belih ističe da njemu i saigračima nije lako, jer čitavu domaću ligu igraju nekompletni

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović izrazio je nadu da će crveno-beli pružiti dobru igru i da će ostvariti pobedu u predstojećoj utakmici protiv Vršca u 12. kolu Mozzart košarkaške lige Srbije.

- Odigrali smo tešku utakmicu protiv Mege, i najvažnije je da smo obezbedili bodove. Ipak, ima još da se igra, i moramo da budemo maksimalno koncentrisani, ne sme biti nikakvog opuštanja. Protiv ekipe Vršca u prvom delu smo odigrali dobru utakmicu, ali u istom ritmu moramo odigrati i ovu, uz čvrstu odbranu i maksimalan respekt protivnika. Nije nam lako, igramo kroz celu ligu praktično nekompletni, ovo će nam biti 77. ili 78. utakmica ove sezone, ali znamo šta nam je zadatak i cilj - rekao je Jović za klupski sajt.

foto: Filip Plavčić

Zvezda će u nedelju u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 13.00 dočekati Vršac u 12. kolu KLS.

Prodaja karata za utakmicu protiv Vršca počela je u petak, a cene su 200 dinara za tribine, 400 za parter "B" i parter "4", dok plava i bela loža koštaju 600, a loža 800 dinara. Za sedišta pored terena treba odvojiti 3.000 dinara.

Crveno-beli imaju 10 pobeda i jedan poraz i trenutno se nalaze na deobi prvog mesta sa Partizanom, dok je Vršac sedmi sa dva trijumfa iz 11 utakmica.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.