Ili plati ili ispadaš: Superligaš u ozbiljnom problemu, KSS preti zabranom igranja u narednom kolu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Radio televizija Vojvodine, RTV

Kažnjen i Partizan

Ili plati ili ispadaš: Superligaš u ozbiljnom problemu, KSS preti zabranom igranja u narednom kolu! (VIDEO)

Katastrofa za klub koji je izbacio nekoliko vrhunskih igrača u poslednjoj deceniji, ali on nije jedini koji je "udaren po džepu"

Objavljeno: 21:50h

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 90.000 dinara zbog toga što su, citiramo, "navijači bacali čvrste predmete na klupu gostujuće ekipe" i zbog "bacanja jake petarde, topovskog udara, pored terena", navodi se u poslednjem saopštenju kancelarije košarkaške Superlige. Crno-beli su kažnjeni kao organizatori poslednjeg "večitog derbija", na kojem su bili prisutni i navijači Crvene zvezde.

Em su izgubili titulu, em ostaju bez NJEGA! Jedan od najboljih igrača Zvezde odlazi iz kluba! (FOTO)

- Ponašanje navijača Crvene zvezde takođe zaslužuje sankcionisanje, ali prema Propozicijama takmičenja gostujuća ekipa odgovara za ponašanje svojih navijača samo onda ako ih organizovano dovedu na utakmicu, što ovoga puta nije bio slučaj - navodi KLS u saopštenju.

Od ostalih kazni, izdvaja se ona za Marka Marinovića iz Borca, koji je dobio tehničku grešku, samim tim i kaznu od 12.000 dinara, ali i problem u kojem se Spartak nalazi.

TOPČIDER JE POSTAO VATRENI KOTAO: Delije i Grobari se udružili, ovo je VIDEO KLIP GODINE! (VIDEO)

- Zbog neizmirenih finansijskih obaveza suspenduje se KK Spartak i ukoliko ne izmiri dugovanje do 24. 05. 2017. nema pravo nastupa u XI kolu - piše u istom saopštenju.

BONUS VIDEO: Proslava titule Grobara

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.