Čudo u NBA ligi! (VIDEO)
Foto: Fonet

Plejof, finale istoka

Čudo u NBA ligi! (VIDEO)

Kada su svi mislili da će sve biti gotovo, dogodilo se nešto što apsolutno niko, osim najvećih Bostonovih navijača, nije očekivao

Objavljeno:

Relativno nepoznati plej Seltiksa Markus Smart, je kao zamena povređenom Ajzei Tomasuvodio sa 27 poena i sedam asistencija svoj tim do preokreta i trijumfa od 111:108 za brejk u Klivlendu i upisivanje prve pobede u seriji finala Istočne konferencije na 1:2.

Domaća ekipa je dominirala u prvom delu utakmice, imala i 17 poena prednosti da bi se potom potpuno opustila, posebno u odbrani, što su gosti, u čijim redovima su se pored Smarta istakli Ejveri Bredli sa 20 i Al Horford sa 16 poena znalački iskoristili i prišli im. Završni udarac je zadao Bredli trojkom u poslednjim sekundama meča koja je i odlučila pobednika.

Kod domaćina najbolji je bio Kevin Lav sa 28 poena i 10 skokova, dok je Kajri Irving postigao poen više. Najveće razočaranje, ali ujedno i razlog šokantnog poraza je slaba igra Lebrona Džejmsa koji je upisao samo 11 poena (0-4 za tri), uz po šest skokova i izgubljenih lopti i šest asitencija.

Naredni meč između Kavalirsa i Seltiksa, koji do kraja serije neće moći da računaju na povređenog Ajzeu Tomasa, igra se u noći izmđu srede i četvrtka od 02.30 po srednjoevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Proslava titule Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.