UTEHA KAO USPOMENA IZ ISTANBULA: CSKA demolirao "Kraljeve" treće mesto! (VIDEO)
Foto: Fonet

ipak priznanje

UTEHA KAO USPOMENA IZ ISTANBULA: CSKA demolirao "Kraljeve" treće mesto! (VIDEO)

Ubedljiv trijumf moskovskog kluba nad Real Madridom

Objavljeno: 19:19h

CSKA je treći tim Evrolige za ovu sezonu. Armejci su u meču za treće mesto na Fajnal foru u Istanbulu savladali Real Madrid prilično ubedljivo s 94:70 i tako kao branilac titule u narednoj sezoni došli do trećeg mesta.

Možda se očekivalo da Armejci budu u većem psihološkom padu posle tesnog poraza u polufinalu, ali je Dimitris Itudis dobro spremio svoj sastav koji je izašao našpanovan na parket i došao do trijumfa nad Kraljevima.

OKEAN EMOCIJA U HUMSKOJ! Leonardova poruka navijačima Partizana je nešto što će Grobari pamtiti zauvek! (VIDEO)

To je bilo vidljivo od prvog minuta kada je u prvoj četvrtini ruski klub došao do 13 poena prednosti, a Real je za to vreme dao samo 10. Videlo se da su Španci u psihološkom daunu i posle toga se samo čekalo da se vidi koja će biti razlika.

foto: AP

CSKA je imao više raspoloženih igrača.Nando De Kolo je dao 13 poena i četiri asistencije, a raspoloženi su bili i Vitali Fridzon (12), Kori Higins (12) i Kajl Higins (14).

Miloš Teodosić je dao sedam poena, ali i imao šest asistencija.

NJEGOVA POJAVA U HUMSKOJ IZAZVAĆE ZEMLJOTRES NA MARAKANI! Pogledajte ko je specijalni gost Partizana na utakmici protiv Mladosti! (FOTO)

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Bio je to sudar ekipa koje su posle 30 kola ligaškog dela držale prva dva mesta. Ipak, na kraju su morale da se zadovolje samo učešćem na završnom turniru. Što svakako nije nešto sa čime mogu da budu zadovoljni i jedni i drugi.

BONUS VIDEO: MILUTINOV ZA KURIR: Srpski košarkaš otkrio kako je Olimpijakos napravio veliki preokret

(Espreso.co.rs/ Mozzart)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.