Žestoka kazna za Mega Leks zbog navijača koji je upao u tunel i pretio sudijama! Zvezda upozorena zbog neobičnog propusta!
Foto: Fonet

I milojević odrapljen

Žestoka kazna za Mega Leks zbog navijača koji je upao u tunel i pretio sudijama! Zvezda upozorena zbog neobičnog propusta!

KLS je izrekao kazne i upozorenja klubovima nakon utakmica sedmog kola
Objavljeno:

Predsednik Mozzart košarkaške lige Srbije Leon Deleon kaznio je Mega Leks sa 120.000 dinara jer je jedan gledalaca posle utakmice sa Partizanom u tunelu i ispred sudijske svlačionice vređao i pretio arbitrima.

Partizan je u sedmom kolu KLS u Sremskoj Mitrovici posle preokreta pobedio Mega Leks sa 84:79, a posle utakmice jedan navijač Mege je pretio sudijama u prostoru u kom nije smeo da bude.

foto: Fonet

KLS je takođe kaznio trenera Mege Dejana Milojevića sa 80.000 dinara zbog nesportskog ponašnja prema službenim licima i sa 24.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške.

Izrečene su i kazne od po 12.000 dinara za košarkaša Partizana Adina Vrabca, kao i Spartak iz Subotice zbog dosuđenih tehničkih grešaka.

foto: Filip Plavčić

KLS je opomenuo Crvenu zvezdu i Dinamik da kapiteni ekipa moraju da imaju vidne oznake, a crveno-beli su opomenuti i da iza klupe gostujćih ekipa postave zaštitnu ogradu.

BONUS VIDEO: POKUŠAJ NAMEŠTANJA UTAKMICE U BiH: Golman Olimpika odbio ponudu od 5.000 evra

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.