ZVEZDIN PLAN: Dva PREKALJENA asa za napad na Ligu šampiona!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

marakana

ZVEZDIN PLAN: Dva PREKALJENA asa za napad na Ligu šampiona!

Hoće li joj to poći za rukom

Objavljeno: 17:17h

Fudbaleri Crvene zvezde posle dve pobede u nizu nad Partizanom nalaze se nadomak osvajanja nove duple krune.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je u intervjuu za "Kurir" izneo svoje utiske nakon mečeva sa crno-belima.

Mitar Mrkela
Mitar Mrkelafoto: Starsport©

- Uvek je lepo kada se pobedi. Najveće i najdraže pobede su one u derbiju protiv našeg najvećeg rivala. Mislim da smo u ove dve utakmice pokazali da smo bolji i da smo zasluženo prvi i da zasluženo idemo u finale Kupa - rekao je Mitar Mrkela za "Kurir" i dodao:

- Nijednoj pobedi ne treba da se gleda u zube, naročito ne onoj koja je ostvarena protiv Partizana. Kad se dobije takav rival svim igračima i stručnom štabu može samo da se čestita. Na svemu onome što su uradili.

Mrkela trenutno ima dosta posla.

- Na poziciji sportskog direktora Crvene zvezde sam punih sedam godina. Znam ono što znaju svi zvezdaši, a to je da Crvena zvezda zahteva stalna poboljšanja. Mi smo iz godine u godinu bivali sve jači i jači. Cilj predstojećeg prelaznog roka je da budemo od početka nove jači nego ove sezone. Ne krijemo bilo šta. Radimo na dolascima novih igrača, a isto tako radimo i na produženju ugovora sa igračima koji na leto postaju slobodni.

Kapiten Aleksandar Dragović još uvek nije doneo odluku oko ostanka u crveno-belom dresu.

- Dragović je veoma važan igrač za Crvenu zvezdu. Svih ovih godina koliko je ovde, ostavio je više nego dobar utisak, kao igrač i profesionalac. Mi bismo u klubu voleli da ostane. Razumećete me, zašto pričam na sledeći način. Sa više igrača kojima ističu guvori biće obavljeni sastanci, a Dragović je jedan od njih.

Slična je situacija i sa Kataijem.

- Ista priča važi i za njega. Sve ono što sam rekao za Dragovića, važi i za Kataija. Sale je vrhunski igrač, veliki majstor fudbala, ima veliki uticaj na igru i u svlačionici na igrače. Naš stav je takav, da bismo voleli da ostane.

Mrkela je, dakle, otkrio da Zvezda želi da obojica iskusnih fudbalera ostanu u klubu i da se sa njima krene u napad na novi plasman u Ligu šampiona.

Bonus video:

01:35

Crvena zvezda najavila 173. večiti derbi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.