Saopštenje Partizana koje će uzburkati Srbiju! Pa, da li mi treba da vam plaćamo plate?
Foto: Filip Plavčić

NOVI RAT

Saopštenje Partizana koje će uzburkati Srbiju! Pa, da li mi treba da vam plaćamo plate?

" Smanjujte tenzije u interesu srpske košarke da bismo vas mi i dalje kažnjavali – otprilike ovako izgleda odnos koji je rukovodstvo Košarkaške lige Srbije demonstriralo današnjom odlukom o kažnjavanju Partizana", stoji na početku ovog javnog dokumenta
Objavljeno:

Partizan je izdao saopštenje povodom kazne koju je dobio zbog pogrdnog pevanja navijača na utakmici sa FMP.

Mi ga prenosimo u celosti...

- Smanjujte tenzije u interesu srpske košarke da bismo vas mi i dalje kažnjavali – otprilike ovako izgleda odnos koji je rukovodstvo Košarkaške lige Srbije demonstriralo današnjom odlukom o kažnjavanju Partizana zbog, navodno, uvredljivog skandiranja na 30 sekundi pre kraja utakmice šestog kola MOZZART Superlige Srbije, Partizan NIS – FMP.

OVO JE SRPSKI SUPERMEN: Za jedan dan pretrči 223 kilometra! (FOTO)

Apel upućen navijačima, urodio je plodom i publika u dvorani „Aleksandar Nikolić“ je tokom utakmice svu svoju energiju usmerila na podršku crno-belima. Sportskoj atmosferi, u velikoj meri su doprineli i igrači obe ekipe koji su se na terenu ponašali primerno i u skladu sa svim sportskim načelima.

Delegat Dragan Minić, rukovodstvo KLS i njen direktor, Leon Deleon, ipak su uspeli da pronađu način da ponovo kazne Partizan. Umesto da pohvalom za ponašanje navijača rukovodstvo Lige pomogne da zajedničkim snagama smirujemo tenzije i promovišemo sportsku atmosferu u našim halama, navedeni subjekti pronalaze „uvredljivo skandiranje“ na 30 sekundi pre kraja meča. Podsetićemo, za razliku od KLS, predstavnici medija su u izveštaju sa jučerašnje utakmice pohvalili ponašanje i igrača i publike čije navijanje „nije prelazilo granicu“.

foto: Filip Plavčić

Partizan pita kakvu poruku KLS na taj način želi da pošalje, jer ovakva odluka nikako ne ide u smeru smirivanja tenzija, smeru u kojem su išli apeli Partizana. Takođe, zanimljivo je da uvredljivo skandiranje kapitenu Partizana (Novici Veličkoviću, op. au) nedavno nije sankcionisano, a ono je trajalo daleko, daleko, duže od 30 sekundi. Ostale pogrdne povike, nije primereno ni da ovog puta spominjemo.

SRBIJO, SVI ČAŠE U RUKE!!! Ovo nisu fantastične vesti, ovo je nešto najbolje što smo jutros mogli da čujemo! (FOTO)

Gospodine Deleon i ostali učesnici u propisivanju kazni, kako da stišavamo tenzije ako vi selektivno sprovodite pravila?! Da li rukovodstvo KLS radi nešto osim što kažnjava i tako sakuplja sredstva za servisiranje sopstevnih ličnih dohodaka? Podsetićemo, sve troškove organizacije mečeva, sudija, putovanja, smeštaja, snose klubovi, pa stoga ispada da članarinama i kaznama klubovi isplaćuju plate gospodinu Deleonu i njegovim saradnicima.

Gospodo, promovisanje sportskih vrednosti mora ići sa svih strana, inače će naš iskreni trud koji je juče dao rezultate ostati uzaludan zbog vašeg (ne)činjenja. Partizan je ponosan na svoje navijače i njihovo ponašanje na jučerašnjem meču i još jednom im se srdačno zahvaljuje na primeru koji su dali svim - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: Delije pevaju Đurđevdan na krovu

(Espreso.co.rs/KK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.