ZVANIČNO! Iz Beograda u Nemačku, vreme je za put pod noge!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

oglasio se partizan

ZVANIČNO! Iz Beograda u Nemačku, vreme je za put pod noge!

Potvrđeno

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan zvanično se oglasio putem Instagrama kratkim saopštenjem.

Razlog za to je odluka Evrolige da statističari i pomoćne sudije KK Partizan daju svoj doprinos na juniorskom turniru ovog takmilčenja:

- Statističari i pomoćne sudije KK Partizan Mozzart Bet već godinama važe za jednu od najboljih ekipa za zapisničkim stolom u Evropi, uvek od strane Evrolige evaluirani visokim ocenama za svoj rad. Svojevrsno priznanje koje predstavlja krunu dugogodišnjeg predanog rada, stiglo je ove sezone kada je ekipa statističara i pomoćnih sudija KK Partizan Mozzart Bet izabrana od strane Evrolige da radi na završnim turnirima najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja. Na taj način, "crno-beli zapisnički sto" će predstavljati našu košarku na "Final Four" turniru i ANGT u Berlinu.

Uspeh naših devojaka i momaka za zapisničkim stolom je veći kada se u obzir uzme da će po prvi put u istoriji Evrolige, jedna ekipa iz inostrane zemlje raditi istovremeno na oba turnira - F4 i ANGT ("Next Generation Tournament") Ekipu čine statističari: Petar Vasiljević, Miloš Antonijević, Ana Andrejić, Marko Krstić, Slobodan Šakotić, Ivana Vasiljević, Ognjen Marinović i pomoćne sudije: Sonja Stanković, Biljana Kostreš, Jovana Krivokuća-Milovanović, Sanja Rsovac Ivanović, Jelena Rašinac. Čestitamo našoj ekipi i želimo im srećan put u Berlin, gde će, uvereni smo, dokazati svoj kvalitet i nastaviti sa uspešnim radom i u godinama koje slede - stoji u objavi crno-belih.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.