ZBOG RATA U IZRAELU, Makabi ostaje bez plej-ina Evrolige?
Vejn Boldvin, Foto: Starsport

haos

ZBOG RATA U IZRAELU, Makabi ostaje bez plej-ina Evrolige?

Najnovija dešavanja

Objavljeno: 08:13h

Utakmica plej-ina Evrolige između Makabija i Baskonije, koja je zakazana za utorak u Beogradu, nalazi se pod znakom pitanja zbog aktuelnih dešavanja u Izraelu.

Nakon napada Irana Izrael je zatvorio vazdušni prostor i pitanje je da li će košarkaši Makabija moći da napuste zemlju i dođu u glavni grad Srbije da odigraju meč.

Lorenco Braun
Lorenco Braunfoto: EPA/ANDREJ CUKIC

Tim "Ponosa Izraela" u ovom trenutku je u Tel-Avivu, gde je u svojoj dvorani igrao meč domaćeg prvenstva protiv Hapoel Holona i ona je počela u 18.50 prema vremenu u Srbiji. Nedugo nakon što je završena, stigla je informacija da je Iran pokrenuo napad dronovima na Izrael, a Izrael je najavio da će od pola sata posle ponoći po lokalnom vremenu zatvoriti vazdušni prostor nad svojom zemljom.

U ovom trenutku nema informacija kada će letovi biti nastavljeni, a vazdušne vlasti poručile su da će naknadno objaviti sve nove informacije. Pod uslovom da košarkaši do tada ne napuste svoju zemlju i krenu za Beograd, biće logično postaviti pitanje da li će moći da dođu u Srbiju na vreme za početak plej-ina.

Podsetimo, Makabi je gotovo celu sezonu u Evroligi kao domaćin igrao u Beogradu.

Bonus video:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

(Espreso/Mondo/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.