Zvezda je demolirala Borac, ali jedna druga stvar posebno raduje Delije!
Foto: Saša Pavlić Koky

Superliga, 6. kolo

Zvezda je demolirala Borac, ali jedna druga stvar posebno raduje Delije!

Ognjen Dobrić nastavlja da igra sve bolje i bolje
Objavljeno: 20:58h

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju po planu u MOZZART Superligi Srbije. Aktuelni šampion je upisao i šestu pobedu u šest odigranih mečeva, ovoga puta na gostovanju u Čačku protiv ekipe Borca, rezultatom 85:65.

Pred oko dve i po hiljade gledalaca, imali smo priliku da prisustvujemo pravom prazniku košarke, kakvo je svako gostovanje crveno-belih u ovom nekada veoma košarkaški razvijenom gradu.

Sjajni Ognjen Dobrić je, posle 26 poena u prošlom kolu protiv Vršca, večeras ubacio 20, uz osam skokova, ali i uz sjajan procenat šuta (4/5 za dva, 4/4 za tri poena).

Zapažen učinak je imao i Dion Tompson, iako je u igri proveo tek deset minuta. Za to vree upisao je 12 poena (6/7 za dva). Oporavljeni plejmejker Stefan Jović je postigao 11 poena i šest asistencija, a Gudurić i Dangubić po 10 poena. Čačane su predvodili Todorović sa 19 i Marinović sa 10 postignutih poena.

U druge dve utakmice dva interesantna rezultata. Mega Leks je sa 88:72 slavio nad Spartakom u Subotici, dok je Dinamik uspeo da dođe do trećeg trijumfa.

Ovoga puta, izabranici Mute Nikolića su na Dorćolu slavili sa 89:81!

Superliga, 6. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
foto: Printscreen/flashscore.com

BONUS VIDEO: POKUŠAJ NAMEŠTANJA UTAKMICE U BiH: Golman Olimpika odbio ponudu od 5.000 evra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.