"JA MISLIM DA JE ŽELJKO OBRADOVIĆ..." Čović nikad iskreniji o treneru Partizana (FOTO)
Nebojša Čović, Foto: Marko Metlas/BETAPHOTO / Sipa Press / Profimedia

"Ja to razumem"

"JA MISLIM DA JE ŽELJKO OBRADOVIĆ..." Čović nikad iskreniji o treneru Partizana (FOTO)

Kod nas je, kada izgubi od Partizana ili Zvezde ono da si najgori, ruše te, smenjuju..., rekao je prvi čovek crveno-belih između ostalog

Objavljeno:

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda u ponedeljak uveče gostovao je u emisiji Indirektno na TV K1.

Prvi čovek crveno-belih pričao je o brojnim tenama, a jedan deo razgovora bio je posvećen Željku Obradoviću, treneru Partizana.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

- Ja mjislim da je Željko Obradović jedan od najboljih trenera u Evropi. Mi smo dugo sarađivali. I kada sam bio u gradu i kada je trebalo da otputujem u Istanbul na finale Kupa šampiona. Napravili su odličan rezultat. Imenovali smo i Željka posle Dudinog povlačenja. Tako smo i potišli u čuvenu Atlantu gde smo odigrali čuveno finale, sa čuvenim drim timom. Kod nas je, kada izgubi od Partizana ili Zvezde ono da si najgori, ruše te, smenjuju.... Ja to razumem. Navijači imaju pravo da se tako ponašaju, ali nemaju kompetencije - rekao je Čović.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

Sa puno poštovanja govorio je i o Dušku Ivanoviću, nekadašnjem strategu crveno-belih koji je prošle sezone osvojio Kup Radivoja Koraća i KLS.

- Duško Ivanović je izvanredan čovek. Jedan od trenera koji su bili kod nas sa najvećim stepenom obrazovanja. Završio je prava. Možete da pričate sa njim o bilo čemu. Mi smo procenili da bi bio rizik nastaviti prvenstvo sa njim, ne u Evroligi, nego u ABA ligi. Ne zaboravite, on je na Kupu bio isključen, pa je meč vodio Španac. On je imao 17 pobeda prošle sezone, ali on je trener koji dođe i napravi renesansu, a posle se nešto dogodi. To je trener koji jako dobro radi i puno traži. Vi sada nemate prostora za treninge. Mora da se oseti neki šmek - zaključio je Čović.

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

(Espreso/Indirektno, TV K1/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.