DELIJE NA NOGAMA: Poziv koji se ne odbija!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport

moćno

DELIJE NA NOGAMA: Poziv koji se ne odbija!

Važan momenat za crveno-bele

Objavljeno: 22:11h

Sezona košarkaša Crvene zvezde u Evroligi je bila haotična, a jednu od boljih partija su odigrali protiv trenutno najboljeg tima, Reala iz Madrida.

Pre nekoliko kola su crveno-beli izgubili šanse za plej-in, ali nisu očajavali, pa su nakon Virtusa u Beogradu umalo srušili španskog velikana.

Svima je jasno da izabranicima Janisa Sferopulosa tek slede najvažniji mečevi, a as crveno-belih Dalibor Ilić je poslao moćnu poruku pred nastavak sezone.

On dobija sve više šanse, a u Madridu je iskoristio minute, postigavši devet poena i tri skoka.

Dalibor Ilić
Dalibor Ilićfoto: Starsport©

Ilić se osvrnuo na meč protiv Madriđana, a potom iskoristio priliku da pozove navijače da napune Arenu u narednom meču protiv Olimpijakosa.

- Mislim da smo pružili zaista dobru partiju protiv ekipe Real Madrida. Iako smo imali poteškoća sa rosterom, dali smo maksimum. Na kraju utakmice je nedostajalo malo sreće da dođemo do pobede. Izgubili smo svakako priliku da se borimo za plej-in, ali smo utakmicom protiv Real Madrida pokazali karakter i podigli smo se posle utakmice sa Megom. Nadam se da ćemo se što bolje spremiti za nastavak sezone koji nas očekuje. Ovom prilikom bih želeo da pozovem sve navijače da na utakmicu protiv Olimpijakosa dođu u što većem broju - rekao je Ilić.

Pre "bratskog" okršaja, Zvezda dočekuje Studentski centar u ponedeljak od 18.00.

Meč sa Olimpijakosom, na programu je u četvrtak od 19.00.

Bonus video:

00:24

Zvezda odbranila Žućkovu levicu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.