SADA JE STVARNO KRAJ, NEMA VIŠE LJUBAVI: Raskinuli Đilas i Ana Dabović! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

razišli se...

SADA JE STVARNO KRAJ, NEMA VIŠE LJUBAVI: Raskinuli Đilas i Ana Dabović! (FOTO)

Zašto su raskinuli po drugi put, šta o tome kažu njihovi prijatelji i zašto su sigurni da se više neće miriti?
Objavljeno: 17:21h

Bivši gradonačelnik Beograda i lepa košarkašica okončali su ljubavnu romansu, po drugi put otkad su se smuvali 2013.

Ana Dabović i Dragan Đilas okončali su ljubavnu vezu, saznaje Kurir. Lepa košarkašica i bivši gradonačelnik Beograda raskinuli su po drugi put otkad su se smuvali 2013. godine, a zajednički prijatelji kažu da se sigurno više neće ni miriti. Kako se saznaje, oni su ostali prijatelji, ali ne i zaljubljeni par, pošto su u poslednje vreme imali više trzavica u vezi nego romantičnih dana. Nema sumnje da je i daljina uticala na raskid, imajući u vidu da Đilas živi u Beogradu, a Ana ima pregršt obaveza sa svojim klubom u Americi.

foto: Damir Dervišagić

U Riju pokazivali emocije Bivši predsednik Košarkaškog saveza Srbije i reprezentativka naše zemlje prvi put su raskinuli krajem 2014. godine, ali su se ipak pomirili nakon godinu dana razdvojenosti. Ljubavnu romansu nisu krili od javnosti, a posebno su bili interesantni domaćim foto-reporterima tokom Olimpijskih igara u Riju. Atraktivna košarkašica, poreklom iz Herceg Novog, za vreme veze s Đilasom više puta je isticala da je emotivno potpuno ispunjena i da je pronašla svoju srodnu dušu.

foto: Fonet

Burna prošlost Nekada uspešni političar iza sebe ima brak s Milicom Delević, s kojom ima dve ćerke. Rastavljen je i od Ive Đilas, s kojom, takođe, ima dvoje dece.

Odlučila se za ćutanje ANA BEZ KOMENTARA Ana Dabović juče nije htela da komentariše informaciju Kurira u vezi s prekidom veze s Draganom Đilasom. Na konkretno pitanje ona je samo odmahnula glavom.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.