DA LI SE TO IGRAČ REAL MADRIDA NUDI PARTIZANU? Pa, ovo bi bila BOMBA!
Igrači Real Madrida, Foto: Starsport

opa

DA LI SE TO IGRAČ REAL MADRIDA NUDI PARTIZANU? Pa, ovo bi bila BOMBA!

Oglasio se posle meča sa crno-belima

Objavljeno: 17:31h

Partizan je poražen od Real Madrida 76:88 u okviru 31. kola Evrolige.

Džanan Musa se oglasio posle meča protiv crno-belih.

Smatra da su jako dobro odigrali meč, pa je zatim pohvalio Partizan.

- Mislim da smo odidgrali jako dobro, da smo zatvorili skok i to je ovde bilo najbitnije. Znamo koliko je Partizan dobar, pogotovo na svom terenu. Odigrali smo 40 minuta skoncentrisano i osigurali smo prvo mesto u regularnom delu što je jako bitno za nas - rekao je Musa za "Sport klub" i dodao:

Džanan Musa u duelu sa Danilom Anđušićem
Džanan Musa u duelu sa Danilom Anđušićem foto: Starsport©

- Igrali smo više opušteno, kad igrate tako, opusti se i ruka i igrate bolje. To je presudilo, što smo igrali bez pritiska. Želim svu sreću Partizanu u nastavku. Sledi im borba za top 10, imaju jako težak raspored, ali sve je moguće.

Potom se dotakao i navijača.

- Atmosfera ovde je uvek na paklenom nivou, znamo uvek šta nas čeka kad dođemo, i protiv Zvezde i protiv Partizana, ali navikli smo da protiv beogradskih klubova igramo ovako, da je svaka utakmica na nož, da je svaka kao finale. Bili smo spremni na to i odradili smo dobar posao - zadovoljan je košarkaš BiH.

Osvrnuo se na dosadašnji tok sezone.

- Mislim da imamo veći kontinuitet u odnosu na prošlu sezonu. To ništa ne mora da znači. Kao što je Olimpijakos na kraju prošle godine igrao, pa je bilo kako je bilo...Znate da smo mi pobedili i osvojili Evroligu. Sledi nova borba, plej-of, Fajnal-For, nastavljamo - zaključio je Musa.

Džanan Musa je imao samo pohvalne reči za Partizan, da li će nekada doći do saradanje između beka Reala i crno-belih, ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Sport klub/ Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.